Рецепти страв з ріпчастою цибулею
Калорійність на 100 грам (кбжу):
1.4 г.
Білки0.0 г.
Жири10.4 г.
Вуглеводи47
ккалЯкщо ви не любитель яловичини і баранини, лагман можна зробити і зі свининою – буде не менш смачно. Більш того, свинина дуже соковите ніжне м’ясо, що, безумовно, позначиться...
Найчастіше ламан готують з бараниною. Ніжне, соковите м’ясо, яке стає просто чудовим завдяки тушкуванню з великою кількістю овочів. Крім стандартних інгредієнтів, потрібно додати
Знайомства з цим воістину чарівним блюдом краще почати з класичного узбецького рецепта. Соковитий, неймовірно смачний, ароматний – відірватися просто неможливо. Ніжне м’
У цьому рецепті сама технологія приготування дещо відрізняється від усіх попередніх. Грибочки перемелюються блендером, а овочі нарізаються. Тому і різати їх потрібно дрібно і стежити, щоб вони вийшли.
Опеньки вважаються одним з найбільш вдалих варіантів грибів для приготування ікри – у них дуже виражений насичений смак. Цибулю і моркву потрібно пережарити. Коли будете готувати овочі, можете.
Неймовірно смачна грибна ікра вийде у вас за вказаним нижче рецептом. Шампіньйони відрізняються ніжним трохи кремовим смаком, тому і закуска з них виходить відповідна.
Дуже соковита, ніжна, з яскравим смаком грибів, який вигідно підкреслюється томатом і болгарським перцем. Ця ікра готується трохи складніше, ніж попередні, але вона того варта.
Якщо хочеться додати додаткові злегка кислуваті нотки до класичного рецепту ікри, цей рецепт для вас. Крім стандартного набору: цибуля, морква, гриби, сіль і перець, тут використовують помідор.
Дуже смачна і проста ікра виходить за вказаним нижче рецептом. Тут немає ніяких приправ – тільки природний смак продуктів. Особливістю рецепта можна назвати приготування овочів: вони
Дуже смачна ікра з яскраво вираженим грибним смаком – відмінна закуска на зиму. Її можна намазувати на хліб або подавати до основної страви в якості закуски. Готується така...
З тих пір, як повернулася з відпустки, все ніяк не можу влитися в звичайний режим дня. Прокидаюся важко, готую банальну яєчню на сніданок і біжу на роботу. Про...
Ну яке ж літо без свіжих салатів з сезонних овочів? У теплу пору року потрібно набратися вітамінів стільки, щоб навіть на зиму вистачило! Але бувають дні, коли з...
Щороку в сезон кабачків хочеться приготувати побільше різноманітних страв з ними. За це літо ми вже встигли з цього універсального овоча зробити мусаку, капонату і навіть фрикадельки.
При приготуванні лечо з баклажанами можна використовувати не тільки свіжі помідори, подрібнені в пюре, але і замінити їх томатним соком, якщо овочів не виявилося під рукою.Сік для приготування...
Перевага цього рецепту в тому, що тут не використовується оцет, тому його можна їсти маленьким діткам, вагітним і годуючим мамам. За рецептурою вказано один стручок гіркого перцю, але...
Це найпростіший рецепт приготування лечо, але при цьому готова страва виходить приголомшливо смачною. Любителі гострого можуть додати половину стручка гострого перцю.
Дуже смачний і корисний салат зі свіжих овочів. Капустка, перець, морква і цибуля виходять хрусткими, а томати дуже ніжними. Сам салатик готується досить швидко і просто – якихось...
Це швидкий салатик, який можна буде їсти вже через 2-4 дні. Цибуля і часник надають йому просто приголомшливий аромат, а зелень додасть родзинку. Ніякі додаткові приправи додавати не...
Дуже смачний салатик, де є не тільки соковиті помідори, але і хрусткі огірки з соковитою цибулею. Смак такої консервації вельми яскравий, цікавий, а овочі відмінно з’