Інгредієнти: Масло
Чоловік не любить страви з печінки. Все, на що він згоден, це печінковий торт у свята і пиріжки з печінкою по буднях. Звичайно, як тут встояти! Рецепт мені...
Напевно, у кожної господині в колекції рецептів знайдеться безліч страв, гідних меню ресторану. Але самими затертими сторінками в кулінарній книзі завжди будуть ті, що розповідають про прості речі.
Якщо у мене залишається куряче філе з вчорашньої вечері, я не ламаю голову, куди його дівати. Відразу ж дивлюся, чи є інші інгредієнти для салату «рвана курка». І...
У категорії гарнірів картопля майже не має собі рівних. Ситніше, ніж овочі, і яскравіше, ніж крупи, вона йде пліч-о-пліч зі святковими стравами. Її подають до дичини, риби, запеченої...
На одне з дитячих свят на солодкий стіл я приготувала трюфельний сметанник. Нарізала його квадратиками, щоб всім вистачило. Але це не допомогло. На подив, десерт розхапали швидше, ніж...
Багато любителів піци намагаються повторити це класичне італійське блюдо у себе на кухні. Але домашня піца далеко не завжди виходить з хрусткою скоринкою як в ресторані. На щастя,...
Якщо стоїте, краще сядьте, тому що наш сьогоднішній торт «фрукти в желе» одним своїм виглядом приводить в невимовний захват. Настільки красивий, що його шкода їсти! Щоб вразити гостей...
В Японії цитрусові ростуть майже по всій території і мандарини займають перше місце. У цій країні фрукти в особливій пошані, адже вони відіграють важливу роль в її культурі....
Мені дуже подобається крем-брюле, але протягом багатьох років у мене все ніяк не доходили руки приготувати його вдома. Все тому, що цілого набору порційних формочок у мене немає,...
Замість покупної ковбаси і сосисок сумнівної якості давно використовую в їжу домашню буженину і рулети власного приготування. Ароматне і ніжне м’ясо у всьому виграє у свого магазинного суперника,.
Погодьтеся, після виснажливого робочого тижня складно мотивувати себе на кулінарні подвиги. Тому суботу я присвячую простим домашнім перекусам. Виняток становить лише випічка, від якої
Для мене подорожі — це не просто можливість відпочити і побачити щось нове, а й привезти парочку цікавих рецептів. Греція в цьому плані — гастрономічний рай. Там такий...
Побувавши пару років тому у Франції, я вперше спробувала закусочний флан. Це ніжний заливний пиріг з овочами, який там подають у багатьох ресторанах. Приїхавши додому, я відразу ж...
Ви коли-небудь замислювалися, наскільки довгий шлях проходили ті чи інші страви, щоб потрапити до нас на стіл? Ось наприклад здобні булочки з маком. Всім знайомі, всіма улюблені, їх...
Піст, дієта і особисті переваги часто змушують нас відмовлятися від улюбленої випічки. Якщо для вас це такий же стрес, як і для мене, то ви звернулися за адресою....
У нашій родині за готування відповідаю я, але бувають дні, коли у чоловіка прокидається натхнення. Тоді вечерю готує він. Один з його фірмових рецептів — макарони з індичкою....
Заморожене листкове тісто стало справжнім порятунком для господинь. З ним можна швидко приготувати частування для гостей і рідних. Я завжди тримаю в морозилці кілька листів.
Безумовно, приготовані вдома страви завжди набагато смачніше. До того ж ви впевнені в якості інгредієнтів і сумлінності технології приготування. Хліб, булочки, вареники і пельмені я
Стабільно двічі на тиждень я готую цибульні коржі. На вигляд самі звичайні і непримітні, вони виходять дуже смачними, ніби з начинкою. М’яке тісто з додаванням цибулі і часнику...
Коли я готую буряковий салат, саму буряк волію використовувати сирим. Мені подобається його соковитість і хрустка текстура. Але іноді без термообробки не обійтися.