Цибулеві коржі з дріжджового тіста

Стабільно двічі на тиждень я готую цибульні коржі. На вигляд самі звичайні і непримітні, вони виходять дуже смачними, ніби з начинкою. М’яке тісто з додаванням цибулі і часнику перетворюють частування в гідну заміну обридлому хлібу.

Ми подаємо коржі з цибулею до супу, м’яса, риби, салату і навіть просто так в якості перекусу. Більш того, можна намазувати на них паштет або іншу начинку, тоді вийде незвичайна закуска. Безумовно, домашні і гості оцінять по достоїнству!

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
45 хвДрук
  • Грубо наріжте цибулю і часник, додайте воду і яйця, подрібніть інгредієнти блендером до однорідності.
  • У яєчно-цибульну суміш додайте сіль, цукор, дріжджі і 2 ст.л. рослинної олії, добре перемішайте.
  • Всипте борошно і замісіть тісто. Накрийте миску плівкою і залиште на 1 годину.
  • Розділіть тісто на 8 частин, з кожної сформуйте корж, а потім розкачайте в пласт.
  • Розігрійте в каструлі рослинну олію і обсмажуйте коржі з двох сторін до готовності.

У цибульні коржі з дріжджового тіста можна додати побільше часнику, якщо ви любите пікантність. До того ж спробуйте поекспериментувати з улюбленими спеціями і приправами. Смак коржів буде кожен раз різним!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь