М'які відбивні зі свинини в клярі
50 хв4
Найм’якше м’ясо без жорсткої скоринки виходить тільки в клярі. Приготувати м’ясо в клярі – немає нічого простішого. Чітко дотримуйтесь кроків рецепта і отримаєте відбивні не гірше, ніж в.
Чебуреки з м'ясним фаршем
1 год 15 хв16
Смачне і апетитне частування для вашого столу – рум’яні чебуреки з соковитою м’ясною начинкою. Приготуйте поживну страву за простим домашнім рецептом і порадуйте близьких.
60 хв10
В даному рецепті вам пропонується класичний варіант приготування печива з вівсяних пластівців. Рецепт нескладний і швидкий, тільки готувати печиво потрібно зі звичайних вівсяних пластівців
рецепт круасанів з листкового бездріжджового тіста
2 год 5 хв18
Листкове бездріжджове тісто для круасанів – це більш швидкий і простий в приготуванні в продукт. Але не дивлячись на відсутність дріжджів, випічка виходить пишною і рум’
картопляні булочки для бургерів
2 год 20 хв9
Яскраві і неймовірно смачні булочки для бургерів можна приготувати з картопляного тіста. Такий продукт стане відмінною основою для смачної домашньої закуски. Оцініть цікаву кулінарну ідею!
50 хв
Пісне заварне тісто — знахідка для домашньої випічки. Приготувати такий продукт можуть навіть новачки. Кулінарний процес дуже простий та швидкий. На готовому заварному тісті виходять
50 хв8
У цьому рецепті для приготування котлет використовують свіжу, краще торішню капусту і картоплю, яка надає страві ніжну консистенцію і оригінальний смак. Такі котлети подають як закуску або в.
вафельні трубочки в радянській вафельниці
55 хв6
Якщо вам дісталася у спадок радянська вафельниця для приготування тонких вафель на газу, то це справжнє кондитерське щастя! Цей диво-прилад можна вважати невбиваним раритетом, який
37 хв3
Стейк синьої зубатки на сковороді – це страва, яка готується за лічені хвилини і вражає своїми смаковими характеристиками, що супроводжуються чудовим ароматом, який заповнить все ваше житло ще.
60 хв10
Котлети з рибної консерви з рисом та картоплею напевно сподобаються любителям морепродуктів. Їх можна обсмажити на сковороді або запекти у духовці. Такий склад інгредієнтів робить котлети дуже ніжними.
30 хв
Пісне тісто для вареників з картоплею — це універсальний напівфабрикат для вашої оселі. На простому тісті вареники вийдуть неймовірно ситними та яскравими до смаку.
15 хв4
Соус на основі сиру ідеально доповнить макарони або інші види пасти. Соус нагадує, за способом приготування, вершковий бешамель, але велика кількість сиру робить його смак більш насиченим і.
пампушки на кефірі смажені на сковороді
30 хв4
Класичні пампушки готують на основі кефіру з додаванням в тісто цукру, солі, соди для пишності і борошна. Об’єм борошна може бути трохи більше або менше зазначеного в залежності...
рецепт приготування мантів з м'ясом в домашніх умовах
1 год 15 хв8
Як правило, в приготуванні мантів використовується жирне м’ясо: свинина або баранина (в оригіналі). У рецепті додається також сало, щоб начинка була максимально соковитою і ніжною.
50 хв16
Щоб домашні чебуреки вийшли хрусткими і рум’яними, приготуйте їх з щільного тіста на воді. Начинка з м’ясного фаршу і спецій зробить блюдо ситним і ароматним.
Суфле Пташине молоко
7 год 0 хв8
Смак суфле «Пташине молоко» дуже нагадує пломбір, він добре знайомий всім з дитинства. Його можна подавати у вигляді тістечок або зробити цілий повітряний торт з суфле. В обох...
3 год 0 хв16
Домашні круасани з листкового дріжджового тіста – процес трудомісткий, але захоплюючий. Готовий продукт виходить пишним і м’яким. Випічку можна подавати до чаю або використовувати
булочки для бургерів як в Макдональдсі
3 год 20 хв12
Рум’яні і апетитні булочки для бургерів як в Макдональдсі нескладно приготувати у себе вдома. Використовуйте для цього простий покроковий рецепт. Порадуйте себе і своїх близьких
40 хв
Пісне тісто для пирога — це дуже смачна основа для ваших домашніх страв. Приготувати його в домашніх умовах дуже просто. Для цього беріть на замітку перевірений рецепт з...
рецепт вафельних трубочок в електовафельниці
40 хв6
Це перевірений роками рецепт класичних тонких вафель в електовафельниці. Після охолодження вони виходять хрусткими і розсипчастими. У гарячому стані відразу після випікання вафлі пластичні