М'ясні страви, рецепти з м'яса
Якщо запікати курячі нагетси в духовці, а не смажити у фритюрі, то можна істотно знизити їх калорійність і в цілому «підганяти» блюдо в рамки правильного харчування. Для того,...
Цим рецептом смачних домашніх пампушок напевно ділилися одна з одною бабусі і мами в минулому столітті. Зараз їх можна приготувати, щоб зануритися в дитинство, пригощаючи сім’
Свинячі відбивні в панірувальних сухарях – це дуже соковите, апетитне м’ясо з хрусткою скоринкою і ніжною начинкою всередині. Таке м’ясо готується неймовірно швидко
Манти можна готувати з різними начинками, додаючи до дрібно нарізаного м’яса різні овочі. В даному варіанті це гарбуз. Манти виходять соковитими, ароматними, подаються з томатно-часниковим соусом.
Золотисті і хрусткі чебуреки виходять на заварному тісті. Приготуйте блюдо по простому домашньому рецепту. Подавайте ситне частування до сніданку або обіду. Доповнити продукт можна сметаною.
Печінковий паштет із вершковим маслом здивує вас своєю ніжною текстурою та приємним смаком. Це ідеальний продукт для домашніх поживних бутербродів. Для приготування такого паштету використовуйте
Ще один варіант дуже смачного, легкого і елементарного в приготуванні салату на основі крабових паличок. Таке блюдо чудово впишеться як на звичайний, так і на святковий стіл.
Пишні круасани з листкового тіста стануть ще смачніше з додаванням начинки. Такий варіант випічки послужить оригінальним домашнім десертом. Подавайте до столу з чашкою чаю!
Соковита, ароматна і ніжна яєчня з помідорами, вареною ковбасою і плавленим сиром буде відмінним сніданком. Готувати її легко, а результат точно обрадує вас і всю вашу сім’ю.
Дуже люблю справжні українські галушки! Такі, знаєте, з добротними золотистими шкварками і ароматною цибулькою. У важкі 90-ті ми з сім’єю тільки на них і жили. Правда, часом навіть...
Краще блюдо, яке можна приготувати з шийки свинини – це соковитий і підсмажений стейк. Але щоб блюдо вдалося, необхідно правильно вибрати м’ясо і дотримуватися технологію приготування.
Додавання здобного ароматного круасану масляного у фарш – відмінний «трюк». В результаті м’ясний хліб виходить дуже насиченим на смак
Простий класичний печінковий торт зі свинячої печінки – це одна з найпопулярніших і смачних закусок. Без неї неможливо уявити жодне свято! Соковита, ніжна, з насиченим смаком –
Навіть простий перекус у вигляді бутербродів можна зробити корисним. Наприклад, моя намазка з авокадо включає безліч вітамінів. Тут вам і поживний суперфрукт авокадо, і вітамінна селера, і зелена.
Поживна закуска для вашого столу – домашній салат зі свинячого язика і грибів. Таке частування стане родзинкою будь-якого святкового меню. Здивуйте кулінарною ідеєю своїх рідних або гостей.
Простий рецепт котлети з капусти без зайвих інгредієнтів і панірування. Цілісність котлетній формі надає манка. Вона не відчувається в готовій страві, лише дозволяючи додати страві
Варіантом яскравого і ситного салату для святкового столу буде салат з яловичого язика з додаванням грибів. Гриби додають як відварені, так і мариновані. Язик для салату заздалегідь відварюється.
Складно уявити, що комусь можу не подобатися трубочки з хрустких домашніх вафель, начинені вареним згущеним молоком. Десерт виходить настільки смачним і апетитним, що втриматися просто неможливо.
Стейк зубатки в клярі – це найпростіший і перевірений спосіб зберегти всю ніжність даної риби і надати їй гарний зовнішній вигляд, завдяки апетитній рум’яній скоринці.
Сирно-малинова начинка в здобній ватрушці – ідеальний рецепт для літнього чаювання: ягоди надають десерту кислинку і більш насичений смак і аромат. Готується така випічка досить швидко і не.