Рецепти страв з овочів
Калорійність на 100 грам (кбжу):
2.5 г.
Білки0.1 г.
Жири5.0 г.
Вуглеводи31
ккалРататуй, запечений в духовій шафі – це відмінний спосіб приготування овочів, який набагато краще обсмажування і не протипоказаний для дієтичного харчування. Класичний рататуй завжди
Грецький салат готується дуже просто, він дуже соковитий та освіжаючий. Якщо класичний варіант грецького салату доповнити такою нестандартною добавкою, як сухарики, то ви отримаєте
Процес маринування полягає в тому, що овочі за допомогою кислот зберігають свої властивості більш тривалий час. Зазвичай у хід йде оцет, рідше господині використовують аспірин.
Лазанья з грибами готується просто. Страва підходить для тих, хто не вживає м’ясо. Соковита лазанья – відмінний варіант для смачного та ситного обіду. Замість печериць можна
Овочевий террін – це можна сказати дієтична, але дуже смачна та оригінальна закуска на будь-який випадок. Деякі скажуть, що це звичайна охолоджена запіканка, проте краще спробувати самому, щоб.
Бефстроганов з курки і з вершками – це вишукана страва, яка готується за лічені хвилини і підкорює з першої проби. Нарізане філе томиться в кремоподібному вершковому соусі, завдяки...
Таку закатку ще називають ледачими голубцями. Ситний та ароматний салат, заготовлений на зберігання, порадує вас своїм багатим смаком та дозволить швидко подати на стіл готову закуску.
Галушки з цибулею – це традиційна страва української кухні, яка користується величезною популярністю по всьому світу, але це зовсім не дивно! Ніхто не може встояти від апетитних «кульок»,...
Пишний омлет у духовці – це завжди смачний сніданок для всієї родини. Приготувати такий омлет дуже просто, варто лише дотримуватися лише кількох основних правил. Приготування омлету в духовці.
Хочу поділитися рецептом справжнього люля-кебаб із баранини на мангалі. Секрет смачної страви в тому, щоб кількість м’ясного фаршу з баранини була вдвічі більша за кількість цибулі.
Мариновані кабачки з гірчицею виходять пікантними та оригінальними. Холодну закуску можна подавати до гарячих м’ясних страв. Особливо така заготовка гарна до шашликів.
Ніжні пікантні кабачки по-корейськи стануть вашим улюбленим салатом. Для цього рецепту відберіть молоді овочі невеликого розміру. Перед тим, як перейти до приготування салату, замочіть
Сало, засолене з часником і перцем, виходить надзвичайно смачним. Пряне, ніжне та апетитне, така закуска припаде до душі кожному. Справжній домашній делікатес!
Кабачок – це універсальний овоч, з якого можна приготувати салати, рагу, запекти його з овочами та м’ясом, а також приготувати смачне варення. Так як сам по собі кабачок...
Гостра, пряна аджика – ідеальна пара до червоного м’яса та різноманітних м’ясних страв. Приготування аджики на зиму не займає багато часу, за смаком вона вигідно відрізняється від покупної.
Я хочу поділитися рецептом лечо з кабачків та баклажанів, який не забере у вас багато часу, а закуска вийде яскравою та дуже смачною. Звичайно, процес заготівлі зимових закаток,...
Якщо ви дуже любите баклажани і вже заготовили безліч різних закаток на зиму, скористайтеся ще одним рецептом. Лечо з баклажанів виходить соковитим і запашним. Заготівля відмінно поєднується з.
Мариновані помідори черрі – це проста і водночас дуже смачна заготовка на зиму. Поєднання помідорів з цибулею, зеленню та олією дуже вдале! Цей рецепт не передбачає використання стерилізації.
Печеня з яловичини з картоплею в казані – це традиційна страва, приготовлена зі шматочків яловичини, картоплі, цибулі та інших овочів, які тушкуються або смажаться в казані –
Яскраво-оранжева баночка варення з гарбуза та обліпихи – справжнє джерело вітамінів та корисних елементів. Гарбуз давно славиться своїми цілющими властивостями і низьким вмістом калорій