Калорійність на 100 грам (кбжу):
2.5 г.
Білки
0.1 г.
Жири
5.0 г.
Вуглеводи
31
ккал
рататуй з бринзою в духовці
2 год 10 хв6
Рататуй, запечений в духовій шафі – це відмінний спосіб приготування овочів, який набагато краще обсмажування і не протипоказаний для дієтичного харчування. Класичний рататуй завжди
35 хв4
Грецький салат готується дуже просто, він дуже соковитий та освіжаючий. Якщо класичний варіант грецького салату доповнити такою нестандартною добавкою, як сухарики, то ви отримаєте
40 хв3
Процес маринування полягає в тому, що овочі за допомогою кислот зберігають свої властивості більш тривалий час. Зазвичай у хід йде оцет, рідше господині використовують аспірин.
1 год 30 хв2
Лазанья з грибами готується просто. Страва підходить для тих, хто не вживає м’ясо. Соковита лазанья – відмінний варіант для смачного та ситного обіду. Замість печериць можна
3 год 0 хв2
Овочевий террін – це можна сказати дієтична, але дуже смачна та оригінальна закуска на будь-який випадок. Деякі скажуть, що це звичайна охолоджена запіканка, проте краще спробувати самому, щоб.
25 хв4
Бефстроганов з курки і з вершками – це вишукана страва, яка готується за лічені хвилини і підкорює з першої проби. Нарізане філе томиться в кремоподібному вершковому соусі, завдяки...
11 год 0 хв2
Таку закатку ще називають ледачими голубцями. Ситний та ароматний салат, заготовлений на зберігання, порадує вас своїм багатим смаком та дозволить швидко подати на стіл готову закуску.
1 год 10 хв3
Галушки з цибулею – це традиційна страва української кухні, яка користується величезною популярністю по всьому світу, але це зовсім не дивно! Ніхто не може встояти від апетитних «кульок»,...
30 хв8
Пишний омлет у духовці – це завжди смачний сніданок для всієї родини. Приготувати такий омлет дуже просто, варто лише дотримуватися лише кількох основних правил. Приготування омлету в духовці.
1 год 50 хв5
Хочу поділитися рецептом справжнього люля-кебаб із баранини на мангалі. Секрет смачної страви в тому, щоб кількість м’ясного фаршу з баранини була вдвічі більша за кількість цибулі.
4 год 0 хв5
Мариновані кабачки з гірчицею виходять пікантними та оригінальними. Холодну закуску можна подавати до гарячих м’ясних страв. Особливо така заготовка гарна до шашликів.
4 год 0 хв10
Ніжні пікантні кабачки по-корейськи стануть вашим улюбленим салатом. Для цього рецепту відберіть молоді овочі невеликого розміру. Перед тим, як перейти до приготування салату, замочіть
96 год 0 хв4
Сало, засолене з часником і перцем, виходить надзвичайно смачним. Пряне, ніжне та апетитне, така закуска припаде до душі кожному. Справжній домашній делікатес!
Варення з кабачків із лимоном
24 год 3 хв2
Кабачок – це універсальний овоч, з якого можна приготувати салати, рагу, запекти його з овочами та м’ясом, а також приготувати смачне варення. Так як сам по собі кабачок...
3 год 0 хв3
Гостра, пряна аджика – ідеальна пара до червоного м’яса та різноманітних м’ясних страв. Приготування аджики на зиму не займає багато часу, за смаком вона вигідно відрізняється від покупної.
1 год 20 хв3
Я хочу поділитися рецептом лечо з кабачків та баклажанів, який не забере у вас багато часу, а закуска вийде яскравою та дуже смачною. Звичайно, процес заготівлі зимових закаток,...
1 год 30 хв1
Якщо ви дуже любите баклажани і вже заготовили безліч різних закаток на зиму, скористайтеся ще одним рецептом. Лечо з баклажанів виходить соковитим і запашним. Заготівля відмінно поєднується з.
40 хв3
Мариновані помідори черрі – це проста і водночас дуже смачна заготовка на зиму. Поєднання помідорів з цибулею, зеленню та олією дуже вдале! Цей рецепт не передбачає використання стерилізації.
2 год 0 хв4
Печеня з яловичини з картоплею в казані – це традиційна страва, приготовлена зі шматочків яловичини, картоплі, цибулі та інших овочів, які тушкуються або смажаться в казані –
варення з гарбуза і обліпихи
7 год 20 хв
Яскраво-оранжева баночка варення з гарбуза та обліпихи – справжнє джерело вітамінів та корисних елементів. Гарбуз давно славиться своїми цілющими властивостями і низьким вмістом калорій