Мариновані помідори черрі без стерилізації

Мариновані помідори черрі – це проста і водночас дуже смачна заготовка на зиму. Поєднання помідорів з цибулею, зеленню та олією дуже вдале! Цей рецепт не передбачає використання стерилізації. Кількість зазначених інгредієнтів розрахована на одну літрову банку заготівлі.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
40 хвДрук
  • Приступимо до приготування маринованих помідор черрі без стерилізації. Підготуємо основні інгредієнти. Цибулю очистіть і дрібно наріжте. Промиті кріп та петрушку також необхідно подрібнити. Помідори чері ретельно промийте і в місці прикріплення плодоніжки зробіть два проколи вилкою. Це дозволить помідорам не тріснути.
  • Заповнювати стерилізовані ємності необхідно по черзі підготовленими інгредієнтами – спочатку цибуля, потім чері, потім зелень, знову чері і т.д.
  • Ємності з помідорами заливаємо окропом, прикриваємо кришками і залишаємо в такому вигляді на 10 хвилин.
  • Охолоджену воду зливаємо в каструлю, в якій готуватиметься маринад. Додаємо до неї цукровий пісок та сіль, а також чорний перець. Після закипання тримаємо маринад на вогні кілька хвилин, потім додаємо оцет і вимикаємо газ.
  • У кожну банку з чері наливаємо по столовій ложці олії та слідом гарячий маринад. Після цього відразу закручуємо банки кришками. Ставимо заготівлі дном догори і повністю остуджуємо. Зберігаються мариновані чері як у прохолодному місці, так і за кімнатної температури.

Смачні мариновані помідори чері готові!

Приємного вам апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 3 з 5 )
Залишити відповідь