Калорійність на 100 грам (кбжу):
2.5 г.
Білки
0.1 г.
Жири
5.0 г.
Вуглеводи
31
ккал
1 год 40 хв5
Цей суп відрізняється від інших овочевих супів міцним наваристим кислуватим бульйоном, адже варять капусняк з квашеної капусти. Вона повинна бути насиченою за смаком, трохи терпкою і хрусткою.
20 хв6
Не чекаю на гостей, щоб побалувати себе улюбленими святковими закусками. Наприклад, ліниву шубу на стіл ставлю через день, що вже говорити про різноманітні бутербродні намазки.
салат зі свинячим язиком і зеленим горошком
2 год 35 хв4
Смачний і простий салат з делікатесу можна приготувати з додаванням зеленого горошку. Така закуска стане яскравим доповненням до Вашого столу, також підійде і для святкового меню.
печінковий торт зі свинячої печінки з молоком
7 год 0 хв10
Печінковий торт зі свинячої печінки з молоком – апетитне, ситне і оригінальне блюдо. Свиняча печінка містить неймовірну кількість вітамінів, мінералів і білків. Це відмінне блюдо, щоб
40 хв4
Котлети, які готуються за таким рецептом, набувають дуже ніжну консистенцію. А приготування без додавання олії робить їх ще більш дієтичними і корисними. Соус з йогурту і зелень додадуть...
60 хв3
Назва салату з яловичим язиком красива і гучна – «Виборзький». За смаком він схожий на традиційний «Олів’є» за рахунок маринованого огірка. У цей салат додаються обсмажені гриби з.
стейк з яловичини на кістці
40 хв2
У домашніх умовах яловичий стейк можна приготувати на кістці. Так м’ясне частування вийде неймовірно соковитим і ніжним. Подавайте ситне і смачне блюдо з овочевим салатом або іншими гарнірами.
Ковбаса з капусти і фаршу в духовці
1 год 10 хв7
Наступний рецепт зовсім не для ледачих, а для зайнятих. Адже рум’яна ковбаса з капусти і фаршу дуже виручає, коли хочеться смачних голубців, а часу зовсім мало. Завдяки вдалій...
2 год 25 хв4
Вам представляється рецепт смачного і оригінального салату з курячої печінки з квасолею, що по достоїнству оцінять не тільки любителі страв з субпродуктами. Ця страва добре підходить і до.
Рамен з качкою
1 год 50 хв2
Рамен з качкою – це дуже смачне і оригінальне частування, яке кожному варто приготувати в домашніх умовах. Така страва послужить яскравим перекушуванням або повноцінним прийомом їжі. Обов’
чебуреки з тістом на мінеральній воді
1 год 15 хв16
Просте і швидке тісто для домашніх чебуреків виходить на мінеральній воді. Поживне частування порадує хрусткою скоринкою і приємним рум’янцем. Пригостіть близьких ароматним гарячим блюдом!
1 год 45 хв5
У пароварці можна готувати безліч звичних страв, в тому числі манти. Завдяки приготуванню на пару вони виходять соковитими і не втрачають своєї форми.
4 год 25 хв3
Така знаменита страва французької кухні, як террін з лосося, однозначно заслуговує на вашу увагу. Адже розкішний вигляд і приголомшливий смак цієї закуски підкорили серця багатьох поціновувачів вишуканих страв.
1 год 40 хв5
Для більшості людей молочний суп – це солодке блюдо, яке частіше готують з макаронами або рисом. Ми пропонуємо приготувати більш цікавий варіант молочного супу з картоплею. Такий молочний...
гречаний суп з фрикадельками
1 год 45 хв4
Дуже смачне і поживне блюдо, яке можна подати на перше до обіду. У приготуванні гречаного супу немає особливих труднощів. Фрикадельки для супу можна зробити з будь-якого наявного у...
15 хв4
Намазка на хліб із кабачків – оригінальна закуска, для приготування якої використовують найпростіші продукти. Головний інгредієнт, який надає страві основного смаку –
Салат з свинячим язиком і болгарським перцем
2 год 10 хв4
Соковитий і яскравий салат зі свинячого язика виходить з додаванням болгарського перцю. Делікатес відмінно поєднується зі свіжими овочами. Подавайте частування до домашнього або святкового столу.
2 год 30 хв10
Печінковий торт зі свинячої печінки з цибулею і морквою – це неймовірна закуска-делікатес. Свиняча печінка набагато корисніше м’ясних страв і на смак набагато цікавіше.
40 хв4
Такий варіант капустяних котлет підходить для тих, хто стежить за фігурою або не їсть м’яса. Капуста з морквою дають гарне смакове поєднання, а легкий соус з йогурту не...
2 год 45 хв4
Правильно відварений яловичий язик, м’який і не гумовий – відмінна основа для салатів. У цьому рецепті готуємо салат з болгарським перцем. Доповнимо смак свіжим огірком.