Як приготувати смачний курячий суп з часниковими галушками

курячий суп з часниковими галушками

Суп на курячому бульйоні готується дуже просто і швидко. У цьому рецепті в нього додаються галушки, для приготування яких потрібні тільки яйця, борошно, майонез і часник. Готова страва виходить ароматною і ситною.

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
50 хвДрук
  • Курку добре промиваємо, відправляємо в каструлю, заливаємо водою і ставимо на вогонь. Картоплю чистимо і ріжемо на кубики. Додаємо його до курки і готуємо на маленькому вогні. Додаємо сіль і перець за смаком.
  • Ріпчасту цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями.
  • Моркву чистимо і натираємо на крупній тертці. На сковороді розігріваємо рослинну олію і обсмажуємо на ній моркву з цибулею до напівготовності.
  • Солодкий перець миємо, видаляємо насіння і нарізаємо соломкою.
  • Відправляємо всі овочі до курки з картоплею і варимо ще 7 хвилин.
  • Готуємо тісто для галушок. Для цього змішуємо в зручній ємності борошно, яйце, і майонез. Натираємо часник на тертку або пропускаємо через прес і відправляємо до маси. Все ретельно перемішуємо до однорідності. Тісто має бути консистенції густої сметани.
  • За допомогою чайної ложки починаємо викладати тісто в суп. Набираємо не більше половини ложки, так як готові галушки збільшаться в 2 рази. Продовжуємо варити 7 хвилин. Додаємо свіжу зелень і знімаємо каструлю з вогню.

Готовий суп розливаємо по тарілках і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь