Щі з свининою

Щі зі свининою і овочами – це блюдо, яке знайоме кожному з нас ще з дитинства, однак, сьогодні Вашій увазі представляється рецепт супу, приготованого не на кістці, а на м’якоті. Також для готування нам необхідний попередньо зварений і проціджений бульйон.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Всі необхідні овочі очищаємо і обполіскуємо під струменем води.
  • Відварне м’ясо довільно нарізаємо або руками розбираємо по волокнах.
  • Скибочками ріжемо картоплю.
  • Засипаємо свинину і картоплю в бульйон, також занурюємо лаврушку – кип’ятимо і варимо близько 20 хвилин, солимо і перчимо.
  • Паралельно дрібно нарізаємо цибулю і на крупній тертці трем моркву.
  • Тонкою соломкою шаткуємо білокачанну капусту.
  • Протягом 3-4 хвилин пасеруємо моркву і цибулю на розігрітій олії.
  • Коли картопля стала м’якою, закидаємо в жароміцний посуд капусту і обсмажені овочі. Варимо ще 15 хвилин і регулюємо по солі.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь