Калорійність на 100 грам (кбжу):
2.0 г.
Білки
0.2 г.
Жири
9.5 г.
Вуглеводи
40
ккал
стейк з яловичини на кістці
40 хв2
У домашніх умовах яловичий стейк можна приготувати на кістці. Так м’ясне частування вийде неймовірно соковитим і ніжним. Подавайте ситне і смачне блюдо з овочевим салатом або іншими гарнірами.
Рамен з качкою
1 год 50 хв2
Рамен з качкою – це дуже смачне і оригінальне частування, яке кожному варто приготувати в домашніх умовах. Така страва послужить яскравим перекушуванням або повноцінним прийомом їжі. Обов’
Суп рамен з морепродуктами
40 хв2
Суп рамен з морепродуктами – оригінальне частування для вашого столу, яке нікого не залишить байдужим. Якщо ви любите дивувати себе та близьких яскравими стравами різних країн, то обов’
часниково-сирний соус
15 хв4
Пікантний соус з сиру з часником і кропом відмінно підходить до різних страв – від грінок і картоплі фрі до страв з м’яса або риби. Щоб смак вийшов...
Квасолевий суп з тушонкою
35 хв5
Квасолевий суп з тушонкою виходить чарівним! Страва забере лічені хвилини на виконання. Тут головне зварити картоплю, а решту техніки. Якщо ви не любите довго стояти біля плити, скористайтеся...
3 год 0 хв6
Суп том ям знайомий багатьом мандрівникам, це національна страва Таїланду та Лаосу. А ви знали, що цю чудову страву можна повторити в домашніх умовах? За цим рецептом у...
45 хв2
Яскравий за смаком гарячий шоколад виходить з додаванням перцю чилі. Приготувати пікантний десерт дуже просто. Використовуйте для цього перевірений кулінарний рецепт.
2 год 50 хв4
М’ясний суп-локшина з яловичиною допоможе яскраво урізноманітнити ваше звичне обіднє меню. Готовий продукт вийде ситним, ароматним та насиченим до смаку. Обов’
1 год 20 хв4
Том ям – це швидкий суп з сильним пряним смаком і вираженою гостротою. Також він відомий тим, що в ньому гармонійно поєднуються п’ять основних смаків: солодкий, кислий, гіркий,.
1 год 55 хв2
Суп том ям на слуху навіть у тих, хто не був у Південно-Східній Азії. А ця страва була придумана саме в тому регіоні. Це смачний і наваристий суп...
рецепт супу том ям з куркою та грибами
1 год 50 хв5
Щоб урізноманітнити своє повсякденне меню, можна звернутися до екзотичної кухні. Пропонуємо вам скуштувати чудовий тайський суп том ям з куркою та грибами. Завдяки спеціальним спеціям
2 год 20 хв4
Чудовий тайський суп в автентичному виконанні. Так його готують на півночі Таїланду. Така страва точно здивує ваших домочадців і відкриє їм нові смакові враження.
60 хв2
Том ям підкорює своїм насиченим і складним смаком. Цю страву хочеться їсти знову і знову. Том ям вигадали варити в Таїланді, але він уже давно поширився на всі...
1 год 10 хв4
Італійська кухня – пізнане поле для господині, яка цікавиться кулінарією. Багато традиційних страв італійців, переживши мінімальні або не дуже зміни, увійшли до буденного меню нашої родини.
Томатний соус до макаронів на зиму
25 хв5
Це не просто помідорна заготівля, це справжня паличка-виручалочка, коли хочеться приготувати на вечерю смачну пасту і зробити це швидко. Особисто для мене томатний соус до макаронів
40 хв10
Яке нині різноманітність соусів! За радянських часів найбільш популярними були тільки майонез і томатна паста. А зараз ми можемо з легкістю повторити італійські, Грузинські, Мексиканські
Баклажани з аджикою на зиму
1 год 30 хв4
Як же добре, коли взимку є можливість відкрити баночку овочевої закуски і смачно перекусити. Адже часом бажання щось вигадувати на вечерю взагалі немає. У цій ситуації і виручають...
Свинячі реберця до новорічного столу
3 год 20 хв4
Свинячі реберця більш доступні за ціною і з них можна приготувати багато страв для новорічного столу. Пропонуємо дуже простий рецепт соковитих свинячих реберець з карамельною скоринкою, які обов’
курка в цибулевому соусі
1 год 5 хв10
Ясса або курка в цибулевому соусі — це національне сенегальське блюдо, де м’ясо птиці спочатку довго маринують, а потім тушкують в маринаді з цибулі і спецій. І, знаєте,...
Фарширована капуста з м'ясом і овочами
1 год 25 хв4
Сполучення м’яса з капустою виграшне, але далеко не всім хочеться возитися з голубцями. Це ж потрібно листя відварити, начинку приготувати, загорнути, соус приготувати і згасити.