Квасолевий суп з тушонкою

Квасолевий суп з тушонкою

Квасолевий суп з тушонкою виходить чарівним! Страва забере лічені хвилини на виконання. Тут головне зварити картоплю, а решту техніки. Якщо ви не любите довго стояти біля плити, скористайтеся цим чудовим варіантом. Я досить часто користуюся рецептом, коли хочеться скуштувати рідку їжу. Спробуйте!

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
35 хвДрук
  • Цибулю звільніть від лушпиння подрібніть довільно. Перекладіть у ємність, у якій зібралися готувати страву. Туди ж відправте попередньо відварену квасолю або консервований напівфабрикат.
  • Потім додайте консервований горошок.
  • Картоплю промийте від піску та забруднень, почистіть, скориставшись економкою. Дрібно наріжте і відправте до решти вмісту каструлі.
  • Приправте улюбленими спеціями.
  • Тепер черга тушонки. У мене яловича, ви можете використовувати свою улюблену або ту, яка є.
  • У каструлю вилийте воду. Встановіть на помірному нагріванні та закип’ятіть. Як тільки вміст закипить, зменшіть нагрівання. Варіть до готовності картоплі. Відрегулюйте смак сіллю.
  • Улюблену зелень промийте і дрібно нарубайте. Висипте в каструлю та розмішайте. Вимкніть конфорку. Заберіть каструлю.

Дайте трохи настоятися. Ароматною їжею заповніть тарілки. Запрошуйте домочадців та насолоджуйтесь наваристим частуванням. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь