Квасолевий суп з тушонкою виходить чарівним! Страва забере лічені хвилини на виконання. Тут головне зварити картоплю, а решту техніки. Якщо ви не любите довго стояти біля плити, скористайтеся цим чудовим варіантом. Я досить часто користуюся рецептом, коли хочеться скуштувати рідку їжу. Спробуйте!
Інгредієнти
Порції: –+
- Картопля 200 гр.
- Тушонка яловича 250 гр.
- Цибуля ріпчаста 100 гр.
- Квасоля біла варена 150 гр.
- Горошок зелений консервований 150 гр.
- Куркума ½ ч.л.
- Сіль до смаку
- Паприка ½ ч.л.
- Перець чилі за смаком
- Зелень за смаком
- Вода 1.5 л.
Кроки
- Цибулю звільніть від лушпиння подрібніть довільно. Перекладіть у ємність, у якій зібралися готувати страву. Туди ж відправте попередньо відварену квасолю або консервований напівфабрикат.
- Потім додайте консервований горошок.
- Картоплю промийте від піску та забруднень, почистіть, скориставшись економкою. Дрібно наріжте і відправте до решти вмісту каструлі.
- Приправте улюбленими спеціями.
- Тепер черга тушонки. У мене яловича, ви можете використовувати свою улюблену або ту, яка є.
- У каструлю вилийте воду. Встановіть на помірному нагріванні та закип’ятіть. Як тільки вміст закипить, зменшіть нагрівання. Варіть до готовності картоплі. Відрегулюйте смак сіллю.
- Улюблену зелень промийте і дрібно нарубайте. Висипте в каструлю та розмішайте. Вимкніть конфорку. Заберіть каструлю.
Дайте трохи настоятися. Ароматною їжею заповніть тарілки. Запрошуйте домочадців та насолоджуйтесь наваристим частуванням. Смачного!