Рецепти страв з перцем чорним горошком
Калорійність на 100 грам (кбжу):
14.7 г.
Білки3.0 г.
Жири41.6 г.
Вуглеводи252
ккалЯкщо ви любите солоне сало, пропоную скористатися незвичайним рецептом апетитної закуски з прошарками м’яса. Солоне сало, приготовлене за цим рецептом, обов’
Мало що так прикрашає стіл, як ароматні та соковиті гриби. Мариновані білі гриби з часником так і притягують погляди всіх домочадців та гостей за столом. Хочете привернути увагу...
Опеньки дуже універсальні і виявляють свої найкращі смакові якості за будь-якого способу приготування. Дуже цінуються ці гриби в маринованому вигляді за їх ніжну хрумку текстуру та
Втомилися стояти біля плити кілька годин щодня? Просто не вистачає часу на приготування в робочі дні? При цьому громадське харчування точно не для вас? Тоді ловіть чудовий лайфхак...
Мариновані білі гриби – ароматна та дуже смачна закуска. До вашої уваги пропонується рецепт маринованих білих грибів з цибулею. Така заготівля на зиму – чудова самостійна закуска. Крім...
Ароматне, ніжне, смачне сало легко приготувати вдома самому. Для цього підготуйте всі можливі спеції та трави, від таких доповнень закуска вийде ще дивовижніше! Справжня смакота!
Кориця є родзинкою даного рецепту маринування білих грибів із корицею на зиму. Вона надає боровикам особливого пікантного смаку. Обов’язково спробуйте! Корицю додаємо до маринаду.
Солоні опеньки виходять хрусткими та ароматними. Закуску можна приготувати швидким способом і цього ж дня подавати до столу. Гриби зможуть доповнити багато страв та урізноманітнити ваш стіл.
Замаринувати опеньки можна швидко і за кілька годин. Маленькі гриби, замариновані за пропонованим рецептом, ви зможете подати до столу через 4 години, а більші замаринуються через 7-8 годин.
Мариновані білі гриби з оцтом – улюблена багатьма закуска, яка також чудово зможе прикрасити будь-який святковий стіл. Заготувати білі гриби на зиму нескладно.
Засолити сало правильно, щоб воно було м’яким та пряним справжнє мистецтво. Сало в розсолі зі спеціями та часником виходить особливо апетитним. Смачна закуска точно припаде до душі рідним.
Мариновані білі гриби з олією на зиму смачні та виглядають дуже апетитно! У даному рецепті маринування на зиму білих грибів пропонується після варіння боровиків у маринаді залити гриби...
Серед багатьох рецептів засолювання сала окремо виділяють «дамське» сало. Чи є авторами цього рецепту жінки – залишається питанням, але сало виходить надзвичайно ніжним (тане в роті) і ароматним,.
Якщо любите аромат базиліка у поєднанні зі смаком томатів, обов’язково спробуйте закатати пару баночок помідорів чері з цією пряністю. Такі закочення не клопіт у приготуванні
Желатин у чері при консервуванні додають для того, щоб після всіх маніпуляцій томати в заготівлі добре зберігали свою форму, були твердими та пружними.
Мариноване сало – просто приголомшлива домашня закуска. М’яке, ніжне, пряне і ароматне, так і хочеться якнайшвидше його заготовити і побалувати рідних смачними ласощами!
Для маринування краще вибирати білий щільний виноград, що не перестигнув, по-перше, щоб він краще зберіг свою форму, по-друге, білі ягоди не пофарбують розсіл. А якщо підібрати близькі за.
Тушонка з яловичини в автоклаві готується настільки просто і легко, що найважче в цьому процесі – нарізати шматочками свіже м’ясо однакового розміру для рівномірного приготування.
Овочеві салати на зиму ідеально доповнять як обідній, так і святковий стіл. Додавання кабачка зробить закуску ще більш ситною та апетитною.
Будь-яка господиня знає, що заготівлі – найкращий варіант, як швидко знайти застосування багатого врожаю овочів. Наприклад, приготувавши салат з помідорів і кабачків на зиму можна вигідно