Салат з помідорів, кабачків та болгарського перцю на зиму

Будь-яка господиня знає, що заготівлі – найкращий варіант, як швидко знайти застосування багатого врожаю овочів. Наприклад, приготувавши салат з помідорів і кабачків на зиму можна вигідно прилаштувати цілих два овочі. Це чудове поєднання обов’язково сподобається і вам, і вашим домочадцям.

Інгредієнти
Порції: +12
На порцію
Калорії: 86 ккал
Білки: 0.8 г
Жири: 6.2 г
Вуглеводи: 7.0 г
Кроки
1 год 40 хвДрук
  • Приступимо до приготування салату з помідорів і кабачків на зиму. Помідори вимити, просушити на кухонному рушнику. Нарізати помідори дрібними часточками.
  • Цибулю очистити, нарізати кільцями і обсмажити на сковороді з додаванням олії до появи золотистої скоринки.
  • Кабачки помити, просушити, за потреби очистити від шкірки.
  • Нарізати кубиками кабачки, відварити у великому тазі з додаванням невеликої кількості води приблизно 15 хвилин. Потім зняти таз з вогню, додати до кабачків помідори, обсмажену цибулю і перемішати.
  • Моркву помити, очистити, натерти на тертці.
  • На олії тушкувати моркву до м’якості. Готову моркву відправити до тазу до інших інгредієнтів.
  • Болгарський перець помити, видалити серцевину з насінням, нарізати смужками.
  • На олії тушкувати перець до м’якості. Готовий перець також відправити у таз.
  • Усі інгредієнти в тазі перемішати, поставити на невеликий вогонь. Тушкувати 30 хвилин. Потім додати салат сіль, цукор, оцет, перець запашний і чорний горошком, все ретельно перемішати і готувати ще 10 хвилин.
  • Банки для консервування салату з помідорів та кабачків на зиму стерилізувати, кришки обдати окропом.
  • Розкласти готовий салат банками, закатати їх. Дати банкам охолонути, потім переставити на зберігання в комору чи інше прохолодне місце.

Салат з помідорів та кабачків – просто пальчики оближеш!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь