Салат з кабачків, моркви та цибулі на зиму

Овочеві салати на зиму ідеально доповнять як обідній, так і святковий стіл. Додавання кабачка зробить закуску ще більш ситною та апетитною.

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
1 год 40 хвДрук
  • Готувати салат із кабачків моркви та цибулі на зиму легко! Ретельно промиваємо кабачки. З молодих і дрібних плодів шкірку не прибираємо. Нарізаємо овочі кубиками невеликого розміру.
  • Очищаємо цибулини від шкірки, дрібно нарізаємо кубиками.
  • Миємо помідори і так само, як і кабачок, ріжемо невеликими кубиками.
  • Очищаємо моркву та пропускаємо через середню тертку.
  • У великий сотейник або казан наливаємо олію.
  • Спершу викладаємо цибулю і гасимо її 5 хвилин.
  • Додаємо до цибулі моркву і продовжуємо тушкувати стільки ж.
  • Після цього викладаємо кабачки, готуємо ще 10 хвилин.
  • Тепер викладаємо решту інгредієнтів: помідори, горошини чорного перцю, лавровий лист, сіль, цукор і оцет. Перемішуємо, накриваємо кришкою і томимо на повільному вогні 1 годину.
  • Стерилізуємо банки зручним для вас способом, потім переливаємо готовий салат. Закриваємо кришками та відправляємо на зберігання.

Готово!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь