Рецепти страв з перцем чорним меленим
Калорійність на 100 грам (кбжу):
10.4 г.
Білки3.3 г.
Жири38.7 г.
Вуглеводи251
ккалПаста боскайола (Pasta alla boscaiola) – традиційна італійська страва з пасти. Паста боскайола являє собою пасту з печерицями та білими грибами. Нижче ми наводимо традиційний італійський рецепт пасти.
Лазання з броколі (Lasagne con broccoli) – вегетаріанський варіант популярної італійської страви лазіння. Лазання являє собою запіканку з широких пластів пасти з сиром та різними соусами та наповнювачами.
Рагу алла Болоньєзе ( Ragu alla bolognese) – традиційний італійський рецепт, що народився в регіоні Емілія Романья. Існує багато різних рецептів рагу болоньєзе, вони різняться
Спагетті Аматричана ( Spagetti all’Amatriciana) – популярна італійська страва, різновид італійської пасти з соусом Аматричана. Спагетті Аматричана дуже часто асоціюють з Римом
Лазанья (Lasagne) – традиційна страва італійської кухні. Лазання є запіканкою, яка готується з широких пластів пасти, що чергуються з соусами, м’ясом і сиром.
Капрезе – традиційний італійський салат. Одна з улюблених італійцями закусок, про «антипасто». Італійці люблять капрезе не лише за схожість з італійським прапором (хоч вони і знатні патріоти), а.
Капоната (Caponata) – сицилійське рагу з баклажанів у кисло-солодкому соусі. Існує безліч місцевих варіацій із використанням різних інгредієнтів. Основними для капонати є баклажани
Різотто із зеленим горошком та беконом (Risotto con piselli e bacon) – один з варіантів приготування традиційної італійської страви різотто.
Скалопіні алла піцайола (Scaloppine con salsa alla pizzaiola) – скалопіні з томатним соусом для піци. Взагалі скалопіні (Scaloppine) – зменшувальне у множині від італійського
Намазка з баклажанів являє собою приголомшливу закуску. Апетитне частування не тільки урізноманітнить повсякденне меню, а й прикрасить святкове гуляння. Ароматну намазку подають із
Бутерброди з яйцем на сковороді готуються у різних варіантах, але завжди виходять швидким та ситним сніданком чи перекушуванням. У цьому рецепті доповнимо бутерброди цибулею та зеленню.
Бутерброди на батоні в духовці, як ситніші та смачніші в порівнянні з холодними, завжди виручать вас, коли немає ідей для швидкого перекусу або сніданку. У цьому рецепті готуємо...
Бутерброди з беконом – це закуска, яка ніколи не втратить своєї популярності. Її можна швиденько приготувати на сніданок, поки вариться кава, або запакувати з собою в довгу дорогу...
Бутерброди з печінкою тріски та яйцем – це високобілкова страва, яка чудово позбавляє голоду і заряджає енергією на тривалий відрізок часу. Печінка тріски взагалі вважається не лише корисним.
Бутерброди з консервованим тунцем – це не тільки дуже смачна, але ще й корисна страва, яку можна приготувати, як до сніданку, так і для перекусу. Ніжна риба відмінно...
Бутерброди з в’яленими помідорами і вершковим сиром – це класика італійської кухні, яку можна подати як аперитив перед основною стравою або ситно перекусити. Такі брускетти обов’
Бутерброди з баклажанами – це тепла страва, що ідеально підходить для поживного і корисного перекусу або сніданку. Для яскравості аромату та балансу смаку, крім баклажана додамо на скибочку.
Бутерброди з паштетом – досить бюджетна страва, якою можна перекусити або доповнити будь-який прийом їжі. Такий варіант закуски здивує вас збалансованим та яскравим смаком.
Бутерброди з печерицями урізноманітнять ваші звичні закуски. Набір інгредієнтів для них простий і готуються вони в різних варіантах: з сирими грибами, що не всім прийнятно, хоч і смачно,...
Авокадо добре поєднується смаком з яйцем і ці інгредієнти виходять смачною та корисною начинкою для бутербродів. Часто такі бутерброди готуються з яйцем-пашотом, але в цьому простому рецепті змішаємо.