Калорійність на 100 грам (кбжу):
1.1 г.
Білки
0.2 г.
Жири
3.7 г.
Вуглеводи
20
ккал
30 хв1
Кокореч (kokoreç) – популярна турецька та албанська страва. Також поширена на Балканах, Азербайджані та Ірані. Кокореч являє собою обсмажені субпродукти (серце, легені, нирки тощо)
1 год 15 хв4
Голубці з курячим фаршем виходять неймовірно ніжними та соковитими. Така страва ідеально підійде для ситного та смачного сімейного обіду чи вечері. Приготувати частування зможе кожен.
60 хв4
Пастиціо (παστίτσιο) –  традиційна та улюблена страва грецької кухні. Пастиціо є  запіканка з пасти і рубаного м’яса з соусом бешамель.  Назва пастиціо походить від італійського
3 год 0 хв7
Класичні голубці зі свіжої капусти в каструлі з рисом і фаршем – це популярна страва, яку зможе приготувати не тільки досвідчений кулінар, але і господиня-початківець.
60 хв4
Голубці зі свіжої капусти в мультиварці легко приготувати в домашніх умовах. Використання кухонної техніки помітно полегшить та прискорить кулінарний процес. Беріть на замітку наш перевірений
2 год 0 хв4
Вам знайомий смак гармонійного поєднання свіжих хрустких овочів та соковитого м’яса. Якщо ви хочете приготувати дієтичну страву, то м’ясо завжди можна замінити відвареним
30 хв4
Головною особливістю цього салату є наявність як основний інгредієнт яловичої мови. З великою впевненістю можна говорити про те, що така страва припаде до душі любителям субпродуктів.
60 хв5
Лютениця (Lutenitsa) – традиційне блюдо болгарської кухні. Лютениця являє собою соус, приготований з болгарського перцю та томатів, часто з додаванням баклажану, часнику, моркви, цибулі та різних спецій.
60 хв2
Найніжніша азербайджанська чихиртма з курки в ароматному соусі неодмінно сподобається вам і вашим гостям. Чихиртма з курки – дуже смачна, ніжна і ситна страва азербайджанської кухні.
1 год 15 хв8
Голубці з пекінської капусти з фаршем та рисом порадують вас не лише яскравим та апетитним смаком, але й нескладним процесом приготування. З листям пекінської капусти набагато простіше працювати.
1 год 40 хв3
Геміста (Yemista / gemista) – традиційна страва грецької кухні. Геміста є овочами, фаршированими рисом. Найчастіше це солодкий перець та помідори, але також фарширують кабачки, цукіні чи картоплю.
60 хв8
Салат з яловичим язиком задовольнить найвибагливіших гурманів і подарує справжню насолоду, адже він подається з оригінальним полуничним соусом. У салат входить яловичий язик, гриби
2 год 10 хв2
Язик – дієтичний делікатес, з якого готують різні цікаві та незвичайні закуски. Рекомендую приготувати салат з язиком, грибами та болгарським перцем. Процес приготування язика є досить тривалим, тому.
1 год 30 хв6
Мусака (Moussaka) – традиційна балканська та східна запіканка з овочів із м’ясом. Зазвичай мусаку готують із баклажанів, картоплі та м’ясного фаршу. Але методи приготування
60 хв9
Ліниві голубці без м’яса готуються дійсно нескладно, їх можна потушкувати як окремі котлети або ж у вигляді загальної маси, що зробити ще простіше. Найважча частина приготування лінивих голубців.
60 хв5
Мафін-піца або піца-мафін (Muffin-pizza) – досить популярна англійська страва, що сформувалася під впливом італійської піци. Мафін-піца подають як швидку закуску, особливо зручно
5 год 30 хв4
Фейжоада (Feijoada) – традиційна бразильська страва, що корінням йде в колоніальні часи. Згідно з однією з версій, винахід фейжоади – справа рук бразильських рабів, які експериментували із залишками їжі.
60 хв4
Фергес (Fërges) – одна з національних страв албанської кухні. Фергес є запечені з сиром фета овочі або м’ясо. Виділяють два основні різновиди фергес: фергеса тиране (Fergesë e Tiranës),.
1 год 15 хв6
Господині дуже люблять рецепти лінивих голубців, тому що час на їхнє приготування значно скорочується, ніж на приготування традиційних голубців. Основним інгредієнтом для будь-яких
20 хв6
Грецький салат, незважаючи на місце свого походження, дуже популярний і в Україні. Можливо, весь секрет у тому, що головні компоненти цього салату, огірки та помідори, такі улюблені нашими.