Італійська Фріттата

Ця класична італійська страва готується з усього, що залишилося в холодильнику. Як наповнення можуть використовуватися макарони, картопля, помідори, сосиски.

Ми вам розповімо про класичний варіант, але в мережі можна знайти і скромніші рецепти.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
30 хвДрук
  • Спагетті відварити у підсоленій воді.
  • На маленькому вогні підрум’янити часник в оливковій олії, додати цибулю і обсмажити ще кілька хвилин.
  • Дрібно нарізати перець і помідор, покласти в сковороду і томити 5 хвилин.
  • Злегка збити яйця, натерти сир та подрібнити петрушку. Все змішати та всипати макарони.
  • Додати суміш у сковороду та дочекатися, коли схопляться краї.
  • Посипати зверху гарбузовим насінням і відправити омлет в духовку на 15 хвилин при температурі 180 °С.
  • Подаємо страву, нарізану шматочками, з додаванням базиліка та майорану.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь