Інгредієнти: Спеції та Приправи
Голубці страва смачна, але трудомістка. Рецепт лінивих голубців дозволить вам заощадити час приготування, але вийде не менш смачно.
Ну вже якщо вчора ми заготовили на зиму гарбузове пюре, то треба обов’язково з ним щось спекти. І будуть це гарбузові булочки Сіннабон! По-справжньому сонячна, ароматна, ніжна, смачна.
Для різноманітності спробуйте малинову кайпірінью. У цьому рецепті швидкого коктейлю є все, що добре в оригінальній кайпіринні, просто лайм замінений свіжою малиною. Малинова кайпіріння –
Дивовижний вважається делікатесом. Найчастіше у приготуванні страв використовують яловичий або телячий язик. Язик – низькокалорійний поживний продукт, ніжний за структурою та дуже смачний.
Голубці з пекінської капусти на сковороді мають чудовий смак. Страва виходить соковитою та неймовірно апетитною. На відміну від голубців із білокачанної капусти, ці голубці виходять ніжнішими.
Мандаринова панна котта – легкий, освіжаючий та дуже смачний святковий десерт. Процес приготування Мандаринова панна котта – простий, невигадливий у приготуванні та дуже апетитний святковий десерт.
Пастиціо (παστίτσιο) – традиційна та улюблена страва грецької кухні. Пастиціо є запіканка з пасти і рубаного м’яса з соусом бешамель. Назва пастиціо походить від італійського
Піта користується широкою популярністю в кількох кухнях на Близькому Сході, Середньому Сході, на Балканах та Середземномор’ї. Цей маленький круглий хліб був основним продуктом
Бозбаш – це азербайджанський заправний суп, що перекладається як “сіра голова”. Вариться бозбаш на м’ясному або курячому бульйоні з обов’
Класичні голубці зі свіжої капусти в каструлі з рисом і фаршем – це популярна страва, яку зможе приготувати не тільки досвідчений кулінар, але і господиня-початківець.
Панакота (Panna Cotta) з агар-агаром – смачний та цікавий, хоч і не класичний варіант цього знаменитого італійського десерту. Процес приготування Купила я не пам’
Салат Олів’є з куркою відрізняється особливо ніжним смаком, апетитним виглядом та поживними властивостями. Таке частування нікого не залишить байдужим. Підійде як для домашнього
Відварений язик завжди чудово поєднується із сиром. Свіжі огірки у складі дуже освіжають. А любителі можуть спробувати приготувати варіант і з маринованими огірками – анітрохи не гірше.
Голубці зі свіжої капусти в мультиварці легко приготувати в домашніх умовах. Використання кухонної техніки помітно полегшить та прискорить кулінарний процес. Беріть на замітку наш перевірений
Оригінальний та ситний салат з язиком можна подавати як до сімейної вечері, так і до святкового столу. Смачний делікатес зробить закуску апетитною та особливою. Як розпочати готувати салат.
Юшка з товстолобика – дуже смачна, ароматна і корисна страва. Юшка вважається прародителькою всіх перших страв Київської Русі. Готували юшку з найдавніших часів, оскільки поселення
М’які, ніжні, солодкі, ароматні, без яєць! Булочки сінабони без молока з корицею готуються з мінімальної кількості продуктів, але при цьому виходять неймовірно повітряними та пухнастими.
Як приготувати Олів’є з яловичиною, ми розповідаємо у нашому перевіреному рецепті з покроковими фотографіями. Апетитне частування порадує яскравим насиченим смаком та привабливим виглядом.
Салат з яловичим язиком та смаженими грибами – смачна, але довга у приготуванні страва. Якщо ви захочете приготувати цей салат, то рекомендую завчасно відварити яловичий язик.
Мінімум жиру та калорій, максимум білка – все що потрібно від якісної дієтичної їжі. Язик безперечно підходить для цих цілей, салати з ним виходять смачними та поживними.