Інгредієнти: Спеції та Приправи
Часто помідори не встигають дозріти восени і такі дрібні овочі викинути шкода. А з маленьких цілих зелених томатів можна приготувати смачну закатку.
Варення з гарбуза шматочками з лимоном – яскраве та оригінальне частування для вас та ваших близьких. Незважаючи на те, що гарбуз є овочом, з нього виходять чудові десерти....
Рис добре поєднується з грибами та овочами. Ви за пропонованим рецептом можете заготовити на зиму ситний плов, до того ж і пісний. Гриби для салату краще взяти лісові,...
Салат “Цезар” – смачна легка страва, яка прикрасить ваш святковий стіл. Рецептів салату велика кількість, вони різняться в основному приготованим соусом.
Рис з куркою та яйцем на сковороді є повноцінною стравою, що підходить для обіду або вечері. За півгодини доступні інгредієнти перетворюються на дивовижне частування.
Тушонка з яловичини в автоклаві готується настільки просто і легко, що найважче в цьому процесі – нарізати шматочками свіже м’ясо однакового розміру для рівномірного приготування.
Найвдалішою заготівлею з кабачків багато господинь визнають салат з назвою «Тещин язик». Для нього та кабачки нарізаються у формі язика. Готується салат із томатною пастою та спеціями.
Основу грецького салату складають крупно нарізані овочі та вершковий сир. Часто до нього ще додають маслини. Це чудове поєднання смаку та користі. Салат готують повсюдно, його популярність гримить.
Банановий мус – соковитий, солодкий та ніжний фруктовий десерт із пористою текстурою. Ним можна завершити сімейний обід чи вечерю, а також він оригінально виглядатиме на дитячому святі.
Білий налив – один із найкращих сортів яблук. Фруктові дерева зовсім невибагливі, а плодів з однієї рослини можна зібрати кілька відер, але, на жаль, яблука швидко псуються, і...
Лазанья з кабачків з фаршем у духовці є збалансованою стравою. Частування можна адаптувати в низькокалорійне, якщо використовувати курячий або фарш з індички, а також сир і сметану зі.
Салат «Чоловічі сльози» з корейською морквою – це яскраве та ситне кулінарне рішення для вашого свята. Така закуска нікого не залишить байдужим і довго не затримається на вашому...
Курячий бефстроганов з огірками – це інтерпретація популярної страви з яловичини. Однак замінивши червоне м’ясо ніжним філе, смак готової страви зовсім не погіршується
Часникові галушки, приготовані з додаванням рум’яного бекону – це неймовірно ароматна і апетитна страва слов’янської кухні, перед якою неможливо встояти навіть при
Апетитне поєднання кабачків, солодкого перцю та рису в томатному соусі подарує вам чудові хвилини задоволення. Заготівля перевершує за смаком світовий бренд, хоча ідея її рецепту прийшла саме від.
Приготувати прозоре варення з яблук усім відомого сорту «Білий налив» трохи складніше, ніж з інших сортів. Ці яблука швидко дозрівають, і їхня текстура стає розсипчастою.
Сирники з манкою, приготовані за цим рецептом, виходять ніжні, пишні та дуже смачні. Вони чудово тримають форму і не розповзаються. Сирники мають ніжну м’яку консистенцію та насичений сирний.
Омлет з помідорами на сковороді – чудовий сніданок. Як блюдо, омлет придуманий французькими кулінарами, але розійшовшись по всьому світу, став воістину міжнародною стравою.
Люля-кебаб з риби на мангалі – страва, яку не часто можна зустріти на наших столах. Страву подають із великою кількістю свіжої зелені та овочів. Якщо люля-кебаб із м’ясного...
Салат з грибами та крабовими паличками відмінно підходить для повсякденного меню. Такі прості салати користуються великою популярністю, вони «не б’ють по гаманцю», зате чудово насичують.