Салат з кабачків Тещин язик з томатною пастою

Найвдалішою заготівлею з кабачків багато господинь визнають салат з назвою «Тещин язик». Для нього та кабачки нарізаються у формі язика. Готується салат із томатною пастою та спеціями. Кількість гострого перцю виберіть на свій смак і з ним працюйте в рукавичках.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 40 хвДрук
  • Приступимо до готування салату з кабачків Тещин язик з томатною пастою. Кабачки помийте і зніміть з них шкірку. Потім наріжте кабачки слайсами довгастої форми. Нарізані кабачки перекладіть у посуд для тушкування салату.
  • Солодкий перець очистіть від плодоніжок та насіння, промийте його та наріжте тонкою соломкою. Перець також перекладіть до кабачків.
  • Очистіть часник, подрібніть його в блендері і покладіть до кабачків.
  • У гострого перцю видаліть насіння. Потім перець дрібно наріжте і покладіть у посуд до овочів.
  • Додайте до салату вказану в рецепті кількість води, рослинної олії, цукру, солі, томатної пасти і за бажанням додайте ваші улюблені приправи.
  • Посуд із салатом поставте на вогонь, доведіть салат до кипіння, перемішайте і тушкуйте на маленькому вогні протягом 25-30 хвилин від початку кипіння.
  • До кінця гасіння налийте в салат оцет, поваріть ще 5 хвилин і вимкніть вогонь.
  • Перекладіть приготовлений салат у заздалегідь простерилізовані баночки і закатайте кип’яченими кришками.
  • Баночки з салатом переверніть, накрийте теплим пледом і після остигання перенесіть у місце зберігання.

Вдалих заготовок!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь