Салат Анкл бенс з рисом на зиму

Апетитне поєднання кабачків, солодкого перцю та рису в томатному соусі подарує вам чудові хвилини задоволення. Заготівля перевершує за смаком світовий бренд, хоча ідея її рецепту прийшла саме від дядька Бенса і набула маси варіацій з різних інгредієнтів

Інгредієнти
Порції: +3
На порцію
Калорії: 49 ккал
Білки: 1.3 г
Жири: 0.2 г
Вуглеводи: 10.6 г
Кроки
24 год 0 хвДрук
  • Готувати салат Анкл бенс із рисом на зиму просто! Вимиті кабачки очистіть від шкірки і вийміть серцевину з насінням. Якщо кабачок молодий з ніжною шкіркою та ледве помітними січками – його чистити не потрібно.
  • Нарізайте їх середніми кубиками.
  • Перець промийте, виріжте серцевину з насінням і порубайте дрібними квадратиками.
  • Моркву почистіть, сполосніть і натріть на тертці. З цибулі видаліть лушпиння і дрібно нашаткуйте.
  • Часник почистіть, сполосніть та пустіть крізь прес. Об’єднайте його з олією.
  • Гострий перець вимийте, наріжте тонкими кружальцями. Якщо хочете заготівлю гострішу – насіння залиште, інакше – видаліть їх.
  • Помідори залийте окропом на хвилину, перекладіть у холодну воду та зніміть з них шкірку. Перекрутити томати на м’ясорубці.
  • Перекладіть всі овочі в каструлю з товстим дном, влийте томатне пюре, заправте олією, посипте сіллю і цукром і добре перемішайте. Поваріть заготовку на середньому вогні від закипання 30 хвилин, помішуючи дерев’яною лопаткою.
  • Рис промийте під проточною водою і покладіть у овочі. Вогонь зробіть малим та тушкуйте його ще 30 хвилин.
  • За 5 хвилин до готовності додайте оцет і після встановленого часу розподіляйте салат по стерильним банкам. Переверніть тару і накрийте ковдрою до абсолютного охолодження на добу.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь