капрезе
25 хв5
Капрезе – традиційний італійський салат. Одна з улюблених італійцями закусок, про «антипасто». Італійці люблять капрезе не лише за схожість з італійським прапором (хоч вони і знатні патріоти), а.
капоната
35 хв4
Капоната (Caponata) – сицилійське рагу з баклажанів у кисло-солодкому соусі. Існує безліч місцевих варіацій із використанням різних інгредієнтів. Основними для капонати є баклажани
50 хв4
Різотто із зеленим горошком та беконом (Risotto con piselli e bacon) – один з варіантів приготування традиційної італійської страви різотто.
40 хв2
Скалопіні алла піцайола (Scaloppine con salsa alla pizzaiola) – скалопіні з томатним соусом для піци. Взагалі скалопіні (Scaloppine) – зменшувальне у множині від італійського
1 год 30 хв4
Кростата ді крема (Crostata di crema e amarene) – традиційний італійський відкритий пиріг з фруктовою або ягідною начинкою на основі пісочного тіста. Назва кростата походить від італійського слова.
4 год 30 хв2
Приготування власного домашнього морозива – це веселе та смачне заняття для літніх місяців. Полуничне морозиво – відмінний вибір, коли сезон солодкої, червоної полуниці у самому розпалі.
60 хв4
Намазка з баклажанів являє собою приголомшливу закуску. Апетитне частування не тільки урізноманітнить повсякденне меню, а й прикрасить святкове гуляння. Ароматну намазку подають із
15 хв2
Бутерброди з яйцем на сковороді готуються у різних варіантах, але завжди виходять швидким та ситним сніданком чи перекушуванням. У цьому рецепті доповнимо бутерброди цибулею та зеленню.
35 хв8
Бутерброди на батоні в духовці, як ситніші та смачніші в порівнянні з холодними, завжди виручать вас, коли немає ідей для швидкого перекусу або сніданку. У цьому рецепті готуємо...
15 хв2
Бутерброди з беконом – це закуска, яка ніколи не втратить своєї популярності. Її можна швиденько приготувати на сніданок, поки вариться кава, або запакувати з собою в довгу дорогу...
15 хв2
Бутерброди з печінкою тріски та яйцем – це високобілкова страва, яка чудово позбавляє голоду і заряджає енергією на тривалий відрізок часу. Печінка тріски взагалі вважається не лише корисним.
10 хв4
Бутерброди з інжиром – це страва французької кухні, яка ідеально підходить для солодкого фруктового сніданку, який оцінять як дорослі, так і діти. Для більш насиченого смаку нам також...
15 хв6
Бутерброди з консервованим тунцем – це не тільки дуже смачна, але ще й корисна страва, яку можна приготувати, як до сніданку, так і для перекусу. Ніжна риба відмінно...
10 хв2
Бутерброди з в’яленими помідорами і вершковим сиром – це класика італійської кухні, яку можна подати як аперитив перед основною стравою або ситно перекусити. Такі брускетти обов’
20 хв2
Бутерброди з баклажанами – це тепла страва, що ідеально підходить для поживного і корисного перекусу або сніданку. Для яскравості аромату та балансу смаку, крім баклажана додамо на скибочку.
15 хв2
Бутерброди з паштетом – досить бюджетна страва, якою можна перекусити або доповнити будь-який прийом їжі. Такий варіант закуски здивує вас збалансованим та яскравим смаком.
30 хв3
Бутерброди з печерицями урізноманітнять ваші звичні закуски. Набір інгредієнтів для них простий і готуються вони в різних варіантах: з сирими грибами, що не всім прийнятно, хоч і смачно,...
10 хв4
Авокадо добре поєднується смаком з яйцем і ці інгредієнти виходять смачною та корисною начинкою для бутербродів. Часто такі бутерброди готуються з яйцем-пашотом, але в цьому простому рецепті змішаємо.
20 хв20
Бутерброди з сайрою та яйцем відомі багатьом з далеких радянських часів, і за свій добрий смак популярні й нині. Часто їх для хрумкої основи бутерброду запікають у духовці...
25 хв10
Бутерброди з грибною ікрою та ще й красиво оформлені доповнять будь-який святковий стіл. У цьому рецепті ікру готуємо з обсмажених із цибулею печериць, а смак начинки доповнюємо вершковим...