Калорійність на 100 грам (кбжу):
16.0 г.
Білки
21.6 г.
Жири
0.0 г.
Вуглеводи
259
ккал
1 год 50 хв2
Рамен з яєчною локшиною виходить неймовірно апетитним, ароматним і поживним. Якщо ви цінуєте страви з азіатських мотивів, то обов’язково спробуйте приготувати частування за нашим
відбивні на сковороді зі свинини з сиром
49 хв3
Ніжні відбивні з сиром можна приготувати не тільки в духовці, але і на сковороді. Для цього вам буде потрібно лише точно дотримуватися рекомендацій в рецепті нижче. Соковите м’ясо...
стейк зі свинини на кістці на сковороді
1 год 30 хв4
Що може бути краще смачного і ароматного свинячого стейка, приготованого на природі? Такий варіант основної страви підійде для сімейного пікніка та святкового заходу. На багатті м’
3 год 10 хв
Домашній паштет з гусячої печінки – це дуже поживний і цікавий за смаком продукт. Щоб приготувати такий паштет на своїй кухні, використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої
50 хв2
Свинячі відбивні в панірувальних сухарях – це дуже соковите, апетитне м’ясо з хрусткою скоринкою і ніжною начинкою всередині. Таке м’ясо готується неймовірно швидко
М'які відбивні зі свинини в клярі
50 хв4
Найм’якше м’ясо без жорсткої скоринки виходить тільки в клярі. Приготувати м’ясо в клярі – немає нічого простішого. Чітко дотримуйтесь кроків рецепта і отримаєте відбивні не гірше, ніж в.
1 год 20 хв
М’ясний паштет зі свинини – це дуже ситний і яскравий продукт, який кожен зможе приготувати в домашніх умовах. Для цього беріть на замітку перевірений рецепт із покроковим описом.
відбивні зі свинини на сковороді
2 год 0 хв4
Для початку вивчіть найпростіший і смачний рецепт свинячих відбивних без всякого кляру або обсипання. М’ясо буде прекрасно просмаженим, рум’яним і збереже всередині себе весь свій сік.
рецепт приготування мантів з м'ясом в домашніх умовах
1 год 15 хв8
Як правило, в приготуванні мантів використовується жирне м’ясо: свинина або баранина (в оригіналі). У рецепті додається також сало, щоб начинка була максимально соковитою і ніжною.
стейк зі свинини на сковороді
2 год 20 хв7
Справжню атмосферу хорошого пивного ресторану можна створити у себе вдома, приготувавши соковитий свинячий стейк за цим рецептом. Подайте його з прохолодним пивом і хрусткою картоплею фрі.
60 хв6
Ці закарпатські рулетики зі свинини називаються дуже колоритно — «Цибулячки». Вся справа в тому, що вони наповнені начинкою з маринованої цибулі. Цей продукт українською мовою називається “
60 хв4
Якщо у вас є шматок хорошого якісного м’яса і ви не знаєте, що ж таке оригінальне приготувати, адже відбивні і котлети вже приїлися, пропонуємо вам зробити смачні ароматні...
Свинячий бульйон в домашніх умовах
2 год 30 хв6
Свинячий бульйон у домашніх умовах виходить дуже апетитним, наваристим і ароматним. Такий продукт стане ідеальною основою для ваших яскравих супів або інших страв. Обов’
40 хв4
Японський суп рамен в домашніх умовах виходить неймовірно насиченим, ароматним та поживним. Якщо ви цінуєте страви з азіатських мотивів, то обов’язково спробуйте приготувати частування
салат з пекінською капустою «Кролик»
1 год 10 хв4
Хочете здивувати своїх гостей? Приготуйте на святковий стіл салат з пекінською капустою Кролик. Салат ситний, смачний і оригінальний. На столі виглядає незвично і казково.
1 год 39 хв4
Зелений борщ у мультиварці легко приготувати в домашніх умовах. Для цього беріть на замітку перевірений покроковий рецепт нашої кулінарної добірки. З його допомогою ви отримаєте неймовірно смачну, ароматну.
борщ зі щавелем та м'ясом
1 год 50 хв4
Зелений борщ зі щавлем та м’ясом – це дуже смачна, ароматна і навариста страва, яка точно урізноманітнить ваш обідній стіл. Готовий суп порадує апетитним зовнішнім виглядом, поживними властивостями.
30 хв10
Кажуть, люди діляться на два типи: м’ясоїди або ласуни. Моя сім’я відноситься якраз до першого: без м’ясної страви складно уявити собі хоча б один день. Як ви розумієте,...
5 год 0 хв4
Варіантом простого і смачного маринаду для свинячого шашлику може бути у вас маринад на мінеральній воді з цибулею і оцтом або лимоном. Вуглекислий газ мінералки відмінно розпушує волокна...
Маринад з оцтом, цибулею і майонезом для шашлику
11 год 0 хв10
Майонез, доповнений столовим оцтом, робить м’ясо шашлику неймовірно ніжним і м’яким, та й при смаженні утворює рум’яну скоринку, що зберігає соковитість м’