2 год 0 хв2
Дуже вишуканий, гіркувато-цитрусовий смак має варення-конфітюр з червоної горобини, зварене разом із апельсинами та мигдальними горішками. Готуються ласощі нескладно, а результат виходить –
4 год 0 хв2
Червона горобина – це ягода, невибаглива у консервації. Заготовляти її можна як наприкінці літа (попередньо позбавивши гіркоти), так і пізно восени, коли вона стає набагато солодшою
12 год 0 хв2
Будь-які страви, приготовані з додаванням чорної горобини, вважаються мало не лікувальними у багатьох куточках нашої країни. Ягоди містять величезну кількість вітамінів і мікроелементів
60 хв1
Варення із чорноплідної горобини або аронії з лимоном буде у вас не тільки смачним, а й корисним лікувальним десертом. Кисло-солодкі з терпкістю ягоди аронії довго зберігаються, тому варення.
45 хв8
Желе з лохини на зиму – це солодкий ароматний та корисний конфітюр домашнього приготування. Має приємний насичений смак із легкою цитрусовою кислинкою. Залізоподібна консистенція виходить
10 год 0 хв2
Щоб варення з червоної горобини вдалося, її ягоди потрібно попередньо позбавити гіркоти. Найкраще варити горобину, зняту з дерева після ранніх морозів – така вже майже не гірчить, але...
9 год 0 хв1
Ягоди чорниці та лохини мають дуже схожий зовнішній вигляд та смакові якості. Варення з них виходить ніжним і не гірчить. При правильному приготуванні це варення тривалий час зберігає...
24 год 0 хв10
Цукати з чорноплідної горобини – це оригінальна та неймовірно смачна солодка закуска для дорослих та дітей. Приготувати таке частування зовсім не складно. Для цього використовуйте перевірений
24 год 0 хв8
Цукати з вишні в домашніх умовах відрізняються цікавим смаком та захоплюючим кулінарним процесом. Такі ласощі сподобаються як дорослим, так і найменшим членам сім’
45 хв1
Джем із журавлини порадує вас насиченим смаком із приємною кислинкою. Також такий продукт виходить дуже яскравим та привабливим. Його можна подавати до чаю, їсти з білим хлібом або...
4 год 0 хв1
Агрус – смачна і корисна ягода, яка містить велику кількість вітамінів і корисних речовин. Щоб зберегти аґрус на зиму – ягоди можна заморозити або приготувати швидке варення «п’ятихвилинка»,...
1 год 5 хв6
Варення з аґрусу з червоною смородиною – це оригінальне смакове поєднання, яке стане ідеальним доповненням до млинців та чаю! Тонкий смак желеподібного джему з цілісними смородиновими ягідками нікого.
6 год 0 хв2
За цим рецептом ви можете приготувати незвичайне варення з полуниці та шовковиці. Його аромат і неперевершений смак вас, безперечно, підкорить. Варимо варення методом дворазового варіння.
60 хв3
Варення з аґрусу з чорною смородиною – це по-справжньому цінні ласощі. Ягоди агрусу добре відновлюють тиск, а смородина зміцнює імунну систему. Таке варення особливо незамінне взимку!
48 год 0 хв1
Якщо ви не встигли зварити полуничне варення, але ви маєте заморожену полуницю – ми ділимося з вами рецептом чудового полуничного джему. Готується він за лічені хвилини, як і...
24 год 0 хв2
Пальців на руках не вистачить перерахувати всі корисні властивості агрусу. Вони багаті на вітаміни, мікроелементи, і крім того покращують настрій і сприяють нормалізації діяльності нервової системи.
1 год 20 хв2
Черешня не особливо підходить для заморожування. Однак із свіжих плодів виходить дуже смачний напій, особливо якщо змішати черешню з іншими інгредієнтами – ягодами та фруктами.
12 год 0 хв15
Полуниця – популярна корисна ягода, багата на вітамін С, яку використовують для приготування багатьох страв, в основному десертів. З полуниці варять узвари, варення, джеми, морси, киселі.
50 хв2
Джем з червоного агрусу – це дуже цікаві за смаком, яскраві і привабливі ласощі, які нескладно заготовити на тривале зберігання. Такий ягідний продукт можна подавати до чаювання, просто.
1 год 5 хв3
Смачний освіжаючий напій готується без стерилізації в короткий термін і досить довго зберігається, якщо правильно підготувати тару для стерилізації: перед термообробкою ємності потрібно