Калорійність на 100 грам (кбжу):
12.7 г.
Білки
10.9 г.
Жири
0.7 г.
Вуглеводи
157
ккал
60 хв4
Печінкові млинці – це дуже смачна і ситна страва. Вони добре підходять для різноманітних начинок, овочевих, м’ясних або грибних. А тому можуть стати чудовою святковою стравою. 
3 год 0 хв6
Смачний та поживний рецепт класичного печінкового коржа з ​​яловичини. Запечені в духовці коржі зберігають усі корисні властивості цього чудового продукту. 
60 хв4
Апетитна святкова страва, яку зовсім нескладно приготувати, хоча вона і вимагатиме трохи терпіння. Найкраще для печінкового торта вибирати курячу печінку. 
50 хв4
Такий тортик стане окрасою будь-якого святкового столу. Куряча печінка підходить для цього рецепту найкраще, адже вона зовсім не гірчить. Для начинки традиційно приготуємо
60 хв5
Смачний та апетитний печінковий торт можна приготувати без використання молока. Дуже соковитими виходять коржі на основі вершків. А класична начинка з цибулі, моркви та майонезу
2 год 0 хв4
Печінковий торт – це не просто смачна закуска, а й справжній кулінарний шедевр. Печінку для нього можна вибрати на свій розсуд, як і начинку. Дуже апетитною виходить соус із сметани.
1 год 30 хв4
До вашої уваги представлений рецепт печінкового торта без використання пшеничного борошна без млинців одним суцільним шаром. За текстурою такий торт виходить ніжним, а виглядає зовні повітряним.
5 год 10 хв12
Шакотіс (Šakotis) – традиційна литовська страва. Шакотіс є незвичайним тортом у вигляді ялинки, приготованим з рідкого яєчного тіста на рожні, розташованому над відкритим вогнем.
50 хв4
Пиріг із чорною смородиною (Juodųjų serbentų pyragas) – популярний литовський десерт. Рецептів приготування пирога з чорною смородиною багато, у кожної литовської господині знайдеться свій улюблеий.
30 хв3
Ця класична італійська страва готується з усього, що залишилося в холодильнику. Як наповнення можуть використовуватися макарони, картопля, помідори, сосиски. Ми вам розповімо про класичний
60 хв6
Італійські кекси готуються на основі картопляного пюре. Начинка може бути різна – гриби, солоний лосось, шинка, овочі. Картопляне пюре є оболонкою, а всередині тільки те, що ви виберете.
1 год 45 хв4
Casatiello Napolitano – так називається ароматний великодній хліб, який печуть в Італії. Він має форму вінка Ісуса, прикрашається кунжутом, кульками цукру, а всередині хліба розміщують фарбоване яйце.
50 хв4
Історія сбризолони розвивалася у кілька етапів. Спочатку це був дуже скромний десерт для бідних із серії “Три чашки”. Тобто по склянці пшеничного та кукурудзяного борошна плюс цукор.
50 хв4
Іспанська тортилья (Tortilla  española) – традиційна страва іспанської кухні. Незважаючи на назву, це зовсім різні страви з мексиканською тортилью. Іспанська тортилья є приготованою
40 хв4
Чізкейк Сан-Себястьян (Cheesecake San Sebastian) – дуже популярна страва іспанської кухні. Чізкейк Сан-Себастьян є запеченим десертом з вершкового сиру, вершків, яєць і цукру і є різновидом
2 год 45 хв4
Крокетас (Croquetas) – традиційна іспанська закуска. Крокетас являють собою обсмажені в паніровці невеликі вироби із заварного тіста з начинкою або без. Назва 
25 хв6
Забудьте про супи на курячому бульйоні! Цей жирний часниковий суп стане вашим новим зимовим фаворитом. Протягом багатьох століть часник використовували у багатьох кухнях через його гострий смак, а.
1 год 5 хв8
 Верх торта прикрашають цукровою пудрою та створюють силует меча або хреста Святого Джеймса. Цей чудовий мигдальний торт названий на честь Сантьяго (Святого Джеймса), покровителя Іспанії.
25 хв2
Сальморехо – це те, що ви знайдете в меню по всій Іспанії, але найкраще сальморехо завжди зустрічається саме на півдні. У спекотний день немає нічого кращого, ніж тарілка...
35 хв2
Крокети – кулінарна страва циліндричної або округлої форми з м’ясного фаршу або овочів, обвалених у сухарях та обсмажених у фритюрі. Як начинка іноді використовується картопляне пюре.