Рецепти страв з зеленню
Солянка цікава тим, що існує десятки способів її приготування. Зміна одного інгредієнта дасть Вам абсолютно нове блюдо. Я недавно відкрила для себе пряний супчик родом з Грузії. Його...
Якось я поскаржилася свекрусі, що її онуки дуже погано снідають. На наступний же день вранці мама прийшла з 2 сумками продуктів. В одній принесла купу консервації, з якою...
Ми з тих, хто навіть кавун з хлібом їсть, тому регулярно закуповуємо багато булочок, цеглинок і батонів. Але проблема черствого хліба все одно іноді відвідує наш будинок. Викидати...
Класичний томатний соус маринара — основа основ італійської кухні. Своїм букетом смаків і ароматів прикрашає піцу, випічку, пасту, рис, брускетти. Та все що завгодно!
Якісний сир коштує дорого — з цим нічого не поробиш. Але і віддавати перевагу сирному продукту не варто! Дивлячись на ціни і склад, мимоволі починаєш замислюватися, а чи...
У нашій родині суп — обов’язкова страва на обід. Тому в моєму арсеналі вже ціла колекція цікавих рецептів. Готую як традиційні борщ, юшку, щі, так і новомодні крем-супи....
Тушковані овочі — популярне корисне і апетитне блюдо. Правильний баланс спецій наповнить його ароматом і гостротою. А достатня кількість тваринного або рослинного жиру зробить овочі
Заливні пироги — це просто подарунок для господині. Не потрібно довго возитися з тістом, а начинку вибираєш за настроєм. Мій улюблений, звичайно, пиріг з фаршем. Рубана свіжа зелень...
Співчуваю тим жінкам, які намагаються тримати себе у формі, при цьому готуючи чоловікові і дітям всякі смаколики. Я теж страждаю від цього. Іноді так складно встояти перед спокусою...
Український борщ вважається основним і найбільш традиційним варіантом червоного супу з буряком. За класичним рецептом в український борщ обов’язково додається затирка — сало
Якщо у мене залишається куряче філе з вчорашньої вечері, я не ламаю голову, куди його дівати. Відразу ж дивлюся, чи є інші інгредієнти для салату «рвана курка». І...
У категорії гарнірів картопля майже не має собі рівних. Ситніше, ніж овочі, і яскравіше, ніж крупи, вона йде пліч-о-пліч зі святковими стравами. Її подають до дичини, риби, запеченої...
Минтай — улюбленець багатьох кулінарів. Я обожнюю цю рибу не тільки через її демократичні ціни, але і маси корисних властивостей. А нещодавно список моїх чергових страв поповнила і...
Для нас вечеря — найважливіший прийом їжі за день. Саме за вечерею збирається вся сім’я, і ми можемо поїсти за домашнім столом всі разом. Але часто після роботи...
Багато любителів піци намагаються повторити це класичне італійське блюдо у себе на кухні. Але домашня піца далеко не завжди виходить з хрусткою скоринкою як в ресторані. На щастя,...
Якщо стоїте, краще сядьте, тому що наш сьогоднішній торт «фрукти в желе» одним своїм виглядом приводить в невимовний захват. Настільки красивий, що його шкода їсти! Щоб вразити гостей...
В Японії цитрусові ростуть майже по всій території і мандарини займають перше місце. У цій країні фрукти в особливій пошані, адже вони відіграють важливу роль в її культурі....
Місяць тому подруга запросила мене пообідати в одному з грузинських ресторанів. Чесно кажучи, їх в нашому місті відкрилося вже стільки, що я не очікувала нічого особливого. Катя, правда,...
З усіх поєднання продуктів для майонезного салату моє найулюбленіше-курка і виноград. При цьому важливо, щоб останній був солодким. Тому часто користуюся трюком з мікрохвильовкою, якщо не пощастило з.
Коли я готую буряковий салат, саму буряк волію використовувати сирим. Мені подобається його соковитість і хрустка текстура. Але іноді без термообробки не обійтися.