Тушкована капуста з м’ясом

Тушкована капуста з м'ясом

Тушковані овочі — популярне корисне і апетитне блюдо. Правильний баланс спецій наповнить його ароматом і гостротою. А достатня кількість тваринного або рослинного жиру зробить овочі надзвичайно смачними. Особливо часто на моєму столі з’являється тушкована капуста з м’ясом. До неї і гарніру не потрібно, з хлібом відлітає моментально.

Сьогодні хочу запропонувати вам класичний рецепт приготування капусти. Аромат смаженої капусти та інших овочів повністю просочить соковиті шматочки м’яса. Всі інгредієнти потрібно обсмажити окремо, а потім тушкувати в одному казані. Підготовка займає певний час, але в результаті ви отримаєте ситне блюдо з насиченим смаком.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
1 год 30 хвДрук
  • Цибулю і картоплю наріжте великими кубиками, моркву натріть на крупній тертці, часник дрібно порубати, капусту наріжте.
  • На олії по черзі обсмажте цибулю, моркву, картоплю і капусту. Складіть овочі в глибоку каструлю, краще казанок.
  • Наріжте м’ясо кубиками, обсмажте до появи скоринки і відправте до овочів.
  • У воду додайте часник, подрібнений лавровий лист, оцет, сіль і цукор. Цією сумішшю залийте м’ясо з овочами, додайте вершкове масло. На маленькому вогні тушкуйте все протягом години. Подавайте, прикрасивши зеленню.

Капусту з м’ясом можна приготувати в мультиварці. Для обсмажування інгредієнтів використовуйте режим випічки, а потім тушкуйте їх півтори години. Універсальний рецепт, який обов’язково вам стане в нагоді. Не забудьте зберегти!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь