Свинина по-грузинськи

Свинина по-грузинськи

Місяць тому подруга запросила мене пообідати в одному з грузинських ресторанів. Чесно кажучи, їх в нашому місті відкрилося вже стільки, що я не очікувала нічого особливого. Катя, правда, сказала, що свинина там не зрівняється ні з одним м’ясним блюдом, яке я пробувала раніше. Довелося перевіряти!

Це виявилося чистою правдою. За півгодини ми удвох з’їли цілу тарілку неймовірно смачної і ароматної свинини по-грузинськи. Це було ніжне і соковите м’ясо, яке просто тануло в роті. Звичайно, я не змогла втриматися і попросила у кухаря рецепт.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Промийте і обсушіть м’ясо, наріжте великими шматочками.
  • Щоб приготувати маринад, змішайте сметану, томатний соус, рідкий мед, лимонний сік, пропущений через прес часник, паприку, куркуму, хмелі-сунелі і сіль. Наріжте цибулю і зелень, додайте в маринад і перемішайте.
  • Залийте м’ясо соусом, перемішайте, накрийте харчовою плівкою і відправте в холодильник мінімум на 3 години, а краще на ніч.
  • Перекладіть м’ясо у форму для випікання і випікайте 1 годину при температурі 180 °С.

Безумовно, весь секрет смачної свинини за грузинським рецептом криється в маринаді. Відмінно підібрані інгредієнти поєднуються і роблять м’ясо твором мистецтва. Рекомендую рецепт!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь