Рецепти страв з желатином
Калорійність на 100 грам (кбжу):
87.2 г.
Білки0.4 г.
Жири0.7 г.
Вуглеводи355
ккалТеррін із курки зазвичай подають у охолодженому вигляді, нарізаючи порційно, з різноманітними соусами. Таку страву часто називають м’ясним хлібом, вона виходить соковитою, ароматною
Оселедець під шубою з желатином відрізняється від класичної подачі, своїм зовсім дивовижним зовнішнім виглядом, який викликає безліч запитань і викликає захоплення, бо таким сервіруванням
Варення з лохини з желатином на зиму – це дуже смачні, ароматні і густі ласощі для вашого столу. Такий продукт можна подавати до чаю або додавати в домашню...
Це варення готується дуже швидко. А щоб воно вийшло густим, додають желатин. Полуниця в такому варенні зберігає свій яскравий і насичений колір. Цей спосіб універсальний для будь-яких ягід.
Гарбузовий мармелад – ласощі з особливим осіннім смаком, які можна подавати на Хелловін або просто їсти за вечірнім чаєм. Якщо хочеться більше пікантності, можна додати улюблених спецій –.
Спробуйте приготувати холодець за цим рецептом, і ваші гості залишаться, дуже задоволені. Завдяки курячому м’ясу, що входить до складу, холодець виходить більш дієтичним і готується
Якщо ви любите ніжні легкі десерти, пропонуємо рецепт панакоти зі сметани з желе, шоколадом і ягодами малини, які за бажанням можна замінити, наприклад, полуницею або вишнею.
Страшно уявити, з чого сьогодні складається варена ковбаса, яку ми звикли купувати в магазині. Виробники, бажаючи заощадити, використовують різні добавки, які можуть мати негативний
Приготувати ПП панакоту не складе особливих труднощів. Зате в результаті ви отримаєте не тільки корисний, але і дуже смачний легкий десерт. За бажанням полуницю для десерту можна замінити...
Така знаменита страва французької кухні, як террін з лосося, однозначно заслуговує на вашу увагу. Адже розкішний вигляд і приголомшливий смак цієї закуски підкорили серця багатьох поціновувачів вишуканих страв.
Як перевірити, чи правильно приготовлена панакота? Досить відрізати від неї шматочок за допомогою вилки і подивитися на лінію зрізу. Якщо поверхня зрізу гладка, даний десерт не є італійським,...
Підніміть собі настрій в осінні будні смачним і корисним яблучним суфле. Яблука найкраще використовувати солодкі і стиглі. Його можна подавати як самостійний десерт або робити з яблучного суфле.
Панакота з ряжанки – дуже смачний десерт, який за бажанням можна прикрасити шоколадною стружкою або ягодами. Якщо ласощі потрібно приготувати дуже швидко, радимо потримати його
Домашній паштет з гусячої печінки – це дуже поживний і цікавий за смаком продукт. Щоб приготувати такий паштет на своїй кухні, використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої
Класичний рецепт панакоти з додаванням соусу з полуниці – дивовижний. Полуниця освіжає смак ласощів і надає йому надзвичайно красивий вигляд. Якщо вам раптом захотілося солоденького, але не хочеться.
Десерти без випічки завжди користуються величезною популярністю. Процес приготування сирного суфле також не передбачає випічки. Сирне суфле виходить ніжним і смачним, його можна подати на дитяче свято.
Багатьом любителям десерту не особливо подобається насичений запах ванілі, тому кулінари знайшли спосіб, який дозволяє приглушати його. Наприклад, доповнюють панакоту ягідними сиропами
Желатин – корисний продукт для шкіри і кісток людини, тому мармелад на його основі не тільки смачний, але і принесе зміцнюючий ефект. Завдяки соку і цедрі лимона, мармелад...
Суфле на основі сметани можна робити з додаванням різних топінгів, ягід і фруктів, це урізноманітнює десерт яскравими кольорами і смаками. Суфле виходить легким і тане в роті.
Італійська кухня славиться не тільки смачною піцою і випічкою. Десерти, виконані італійськими кулінарами, володіють чарівним смаком і ніжною текстурою, як, наприклад, відоме всім блюдо панакота.