Інгредієнти: Злакові
Не можу назвати себе працьовитою господинею. Якби не діти, прибиралася б в будинку раз на місяць. Не те що я заради них прибираю, просто вони мені ще й...
Низькокалорійний гарнір для будь-якого м’ясної страви! Гречка в мультиварці скороварці – дуже смачна і корисна каша. Ми всі її любимо з будь-якими доповненнями.
Просте приготування смачного корисного гарніру. Зварити смачну розсипчасту гречку можна дуже просто. На це не буде потрібно багато часу і дій. Таку кашу можна подати як гарнір всій...
Приготування гарніру не повинно займати багато часу. Напевно, тому ми так рідко морочимося над тим, як саме його приготувати. Що може бути простіше, ніж посмажити картоплю? Або зварити...
У мене, як і у багатьох, спогади про манну кашу тягнуться ще за часів дитячого саду. Хто тоді любив це блюдо? Найчастіше його робили з жахливими грудочками, і...
Існує чимало кулінарних хитрощів для тих, хто хоче приготувати розсипчастий повітряний рис. Це ідеальний гарнір практично до всього! Ми так звикли до нього в відварному вигляді, що практично.
Гречка настільки “наш” продукт, що в побуті мало хто поєднує її з чимось екзотичним. Гриби, котлети, курка. максимум – соєвий соус. Сьогодні я пропоную зробити невеликий крок далі.
Я довгий час незаслужено обходила стороною горбушу. Але це просто відмінна недорога Риба, і тому я починаю невелику серію рецептів з нею. Першими в низці стануть ці чудові...
Фрикадельки прекрасно поєднуються з будь-яким гарніром, який можна готувати відразу разом з основною стравою. Є покроковий рецепт з фото дуже смачних і апетитних фрикадельок з гречкою і томатною.
Фрикадельки можна запекти з підливою і картоплею. Так для ситного обіду або вечері можна відразу приготувати основне блюдо і гарнір. При цьому плюс рецепта в тому, що всі...
Фрикадельки з рисом і томатною підливою – дуже смачне і зовсім не складне в приготуванні блюдо. Соус виходить дуже ароматним, при бажанні в нього можна додати свої улюблені...
Це не просто м’ясна страва, а смак дитинства. Тому пропонуємо приготувати м’ясні кульки, як в садку – по ГОСТу радянської кулінарії.
Кожен, хто знає, на скільки корисна кіноа, постійно використовує її в якості гарніру або для приготування різних страв, але тим, хто вперше знайомиться з цією крупою буде корисно...