Гречка з баклажанами і ковбасками каррі

Час приготування: 50 хв

Гречка настільки “наш” продукт, що в побуті мало хто поєднує її з чимось екзотичним. Гриби, котлети, курка. максимум – соєвий соус. Сьогодні я пропоную зробити невеликий крок далі і спробувати поєднання гречки з приправою каррі.

Ковбаски в цьому рецепті не мають оболонки і запікаються в духовці. Але якщо вам так буде зручніше, ви можете наповнити сирим фаршем ковбасну оболонку. На смак це, правда, особливо не вплине.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
50 хвДрук
  • Для ковбасок кладемо всі інгредієнти в миску.
  • Гарненько вимішуємо. Формуємо 8 довгастих ковбасок і кладемо на деко.
  • Запікаємо в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20 хвилин.
  • Відварюємо гречку.
  • Паралельно дрібно рубаємо цибулю і часник, нарізаємо кубиками баклажан.
  • У глибокій сковороді на середньому вогні розігріваємо 2 ст.л. рослинної олії. Кладемо цибулю і смажимо, помішуючи, 3 хвилини.
  • Додаємо часник і баклажани. Смажимо, помішуючи, до готовності баклажанів. Додаємо соєвий соус.
  • Кладемо в сковороду запечені ковбаски і перемішуємо.
  • Додаємо гречку і знову перемішуємо.

Поїдаємо.

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь