Класичне овочеве рагу з м’ясом і картоплею в духовці

овочеве рагу з м'ясом і картоплею в духовці

Овочеве рагу з м’ясом – страва три в одному: ніжне м’ясо, смачний гарнір з овочів і насичений соус. Представляємо вам найсмачніший рецепт цієї страви, приготованої в духовці.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
2 год 0 хвДрук
  • Курячу грудку обмийте і наріжте невеликими шматочками.
  • Обсмажте куряче м’ясо на сковороді до рум’яного кольору і перекладіть у форму для запікання.
  • Картоплю очистіть, помийте і наріжте брусками.
  • Болгарський перець наріжте соломкою, моркву – кружечками.
  • Ріпчасту цибулю і кабачки наріжте кубиками.
  • Овочі перекладіть в миску, додайте, зелень сіль і спеції, перемішайте. Суміш овочів викладіть у форму поверх м’яса.
  • Додайте перець горошком, лавровий лист і влийте воду.
  • Помідори наріжте часточками і викладіть їх рівномірним шаром. Закрийте форму кришкою і поставте в духовку, розігріту до 160-180 градусів, на 60 хвилин.

Овочеве рагу з м’ясом готове, подавайте його на стіл в гарячому вигляді.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь