Овочеве рагу з м’ясом – страва три в одному: ніжне м’ясо, смачний гарнір з овочів і насичений соус. Представляємо вам найсмачніший рецепт цієї страви, приготованої в духовці.
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряча грудка 300 гр.
- Перець болгарський 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Картопля 2 шт.
- Кабачок 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Рослинна олія 1 ст. л.
- Сіль за смаком
- Лавровий лист 2 шт.
- Перець духмяний горошком 6 шт.
- Перець чорний мелений за смаком
- Вода 2 ст. л.
- Часник 1 зубець
Кроки
- Курячу грудку обмийте і наріжте невеликими шматочками.
- Обсмажте куряче м’ясо на сковороді до рум’яного кольору і перекладіть у форму для запікання.
- Картоплю очистіть, помийте і наріжте брусками.
- Болгарський перець наріжте соломкою, моркву – кружечками.
- Ріпчасту цибулю і кабачки наріжте кубиками.
- Овочі перекладіть в миску, додайте, зелень сіль і спеції, перемішайте. Суміш овочів викладіть у форму поверх м’яса.
- Додайте перець горошком, лавровий лист і влийте воду.
- Помідори наріжте часточками і викладіть їх рівномірним шаром. Закрийте форму кришкою і поставте в духовку, розігріту до 160-180 градусів, на 60 хвилин.
Овочеве рагу з м’ясом готове, подавайте його на стіл в гарячому вигляді.
Приємного апетиту!