Рецепти української кухні
Вже не перший рік підписана на кулінарний канал Львівської господині Лілії цвіт. Нещодавно вона поділилася рецептом, який розворушив в моїй пам’яті приємні спогади. Львів’
Коли востаннє відпочивали з мамою у Львові, пройшлися по всіх знаменитих закладах. І в кожному з них спробували хоча б шматочок легендарного Львівського сирника. Але найбільше мені сподобався.
Під час моєї першої поїздки в Закарпаття я була вражена не тільки дивовижною природою, а й щирим гостинністю місцевих жителів. Різноманітні традиційні страви стояли на столі кожен день!...
Погодьтеся, знайти людину, байдужу до домашніх голубців, досить складно. Їх люблять усі, включаючи мою сім’ю. Але крутити капусту з начинкою не завжди є час і сили. Пам’
Раніше в сім’ях було багато дітвори, а господині готували страви з розмахом. У минулі часи кількість інгредієнтів (особливо у випічці) вимірювалося кілограмами і склянками.
Під час останньої нашої поїздки до Львова ми з чоловіком постаралися зайти в усі знамениті заклади національної кухні. Чоловік, звичайно, був в захваті від місцевих домашніх ковбасок і.
Зелений борщ на курячому бульйоні виходить неймовірно ситним та яскравим до смаку. Ідеальне рішення для вашого обіднього столу. Щоб приготувати смачний і апетитний зелений суп, скористайтеся
Зелений борщ зі щавлем та м’ясом – це дуже смачна, ароматна і навариста страва, яка точно урізноманітнить ваш обідній стіл. Готовий суп порадує апетитним зовнішнім виглядом, поживними властивостями.
Класичний зелений борщ зі щавлем та яйцем – це дуже смачне гаряче блюдо для вашого обіднього столу. Приготувати його нескладно, особливо якщо слідувати нашому перевіреному покроковому рецепту.
Замість просто наповнювати тонкі млинці начинкою, я готую налистники з сиром. На перший погляд, це одне й те саме, але ні. Млинці для налистників зазвичай печуть несолодкі, щоб...
Човлент — традиційна єврейська страва, яку було прийнято готувати на шабат. Як відомо, Тора наказує заборону роботи в сьомий день тижня в іудаїзмі. Тому раніше по суботах євреї...
З усіх сучасних медійних кухарів стежу в соціальних мережах лише за одним: Євгеном Клопотенком. Він вирвався в люди одразу після перемоги у шоу «Майстер-шеф» і досі купається у...
У моєї бабусі в селі ріс величезний яблучний сад. Він починав давати урожай в кінці липня і радував нас плодами до глибокої осені. Тому зараз бабусину яблучну випічку...
Неповторний смак українського борщу полюбився людям з безлічі країн. Таке наваристе і ароматне блюдо без труднощів завоювало серця багатьох фанатів щільно і смачно поїсти.
Часник найчастіше використовується для соління рижиків, але є і смачні рецепти рижиків, маринованих з часником, що багатьом припаде до смаку. Часник додається до грибів і не вариться в.
При багатому врожаї рижиків варіантами заготовки їх на зиму є соління або маринування. У цьому рецепті готуємо на зиму мариновані рижики з гвоздикою. Ця пряність використовується тільки для.
Як же добре буває взимку відкрити баночку домашньої консервації! Люблю, коли у нас в погребі збирається багато заготовок різних салатів і маринованих овочів. Хоча часто закриваю по вже.
У цьому рецепті готуємо солодкі мариновані огірки з оцтом і на відміну від інших варіантів такої заготовки спецій, крім часнику, не додаємо. Маринад готуємо з достатньою кількістю оцту,...
Картопля по-селянськи – це не назва страви, а скоріше, особливий спосіб запікання в духовці, як колись запікали в печі. Запечена картопля відрізняється красивим зовнішнім виглядом
Про Чорнобаївку, селище в Херсонській області, За останній місяць ЗМІ згадували частіше, ніж за весь час її існування. А все завдяки одному повторюваному інциденту.