Ледача паска з цукатами без замісу тіста

паска з цукатами без замісу тіста
Час приготування: 1 год 40 хв

Це просто неймовірно легкий в приготуванні рецептик паски. По суті, він не особливо відрізняється за складністю від тієї ж шарлотки або будь-якого іншого подібного пирога. При цьому виходить легким, повітряним, дуже ароматним, з явною цитрусовою ноткою.

Важливо: всі продукти повинні бути кімнатної температури. При бажанні можна замінити цукати будь-якими сухофруктами, родзинками, курагою. Якщо хочеться більш традиційний варіант паски, то замість соку візьміть молочко.

Інгредієнти
Кроки
1 год 40 хвДрук
  • У глибоку тару відправте яйця і цукор, а так само ванільний цукор. Змішайте міксером до розчинення цукру.
  • Тепер до яєчної суміші додайте розтоплене вершкове масло, сметану і апельсиновий сік. Перемішайте ложечкою або віночком.
  • Окремо з’єднайте сухі інгредієнти – борошно, крохмаль, сіль, соду і розпушувач. Не забудьте пропустити через сито. Перемішайте.
  • Поступово введіть суху суміш в рідку, постійно розмішуючи. Тепер додайте цукати і знову все змішайте. Залиште в спокої тісто хвилиночок на 5.
  • Перекладіть тісто у форми для запікання – заповніть кожну наполовину.
  • При 180 градусах випікайте 50-60 хвилин. Зараз можна зробити глазур. Для цього з’єднайте всі потрібні продукти і збийте міксером до побіління.
  • Полийте глазур’ю повністю остиглі пасочки. При бажанні додатково прикрасьте.
Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь