Легкий фарш для пельменів і котлет

Вже багато років не купую яловичий або свинячий фарш — рівно з тих пір, як дізналася цей рецепт. Всім відомо, яким шкідливим і важким може бути червоне м’ясо. І хто б міг подумати, що пельмені або котлети можна зробити легким блюдом! З радістю розповідаю про своє відкриття — дієтичний фарші!

До його складу входить куряча грудка, гриби, цибуля, морква і часник. Завдяки цьому блюдо виходить ситним і смачним, але не залишає після себе відчуття тяжкості. Універсальний фарш можна приготувати у великій кількості і заморозити. А коли у вас буде настрій зліпити фрикадельки, пельмені або котлети, просто дістаньте заготовку.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
20 хвДрук
  • Наріжте великими кусочками гриби і половину цибулі, натріть моркву на крупній тертці.
  • З’єднайте інгредієнти в жаровні, додайте соняшникову олію, перемішайте. Встановіть посуд на середній вогонь і готуйте, поки не випарується волога з продуктів.
  • Через велику м’ясорубку пропустіть приготовані інгредієнти, курячу грудку, часник і цибулю, що залишилася.
  • Посоліть, поперчіть і перемішайте інгредієнти.

Якщо у вас є можливість роздобути справжні лісові гриби, не пошкодуйте їх для легкого фаршу. Страви з нього виходить куди смачніше і ароматні! А ви робите заготовки фаршу? Якому віддаєте перевагу?

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь