Ліниві голубці без яєць

Хочу порекомендувати вам ідеальний рецепт лінивих голубців без яєць. Простий рецепт стане улюбленцем серед тих, хто обмежений у часі для приготування їжі. Голубці виходять соковитими та ніжними за рахунок пекінської капусти. Обов’язково приготуйте та не пошкодуєте!

Як почати готувати ледачі голубці без яєць

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
60 хвДрук
  • Цибулю і моркву очистіть. Цибулю дрібно наріжте, а моркву натріть на тертці. Сковороду добре розігрійте, налийте трохи олії і обсмажте до м’якості овочі. Додайте воду та томатну пасту.
  • Посоліть і поперчіть, додайте цукровий пісок. Добре перемішайте та доведіть до кипіння. Затушувати протягом п’яти хвилин.
  • Вийде густий овочевий соус.
  • Рис відваріть до напівготовності у великій кількості води і процідіть через сито або друшляк. Якщо у вас немає готового фаршу – пропустіть куряче м’ясо через м’ясорубку, промивши і просушивши його. Пекінську капусту розділіть на листочки, добре промийте і дайте обсохнути, виріжте товсту частину.
  • Візьміть глибоку форму для запікання або деко, змастіть невеликою кількістю рослинної олії і покладіть на дно капустяне листя.
  • Фарш добре перемішайте з рисом та соусом, додайте спеції та приправи, ще раз перемішайте. Викладіть на капустяне листя половину фаршу і рівномірно розподіліть.
  • Застеліть капустяним листям і викладіть другу частину фаршу.
  • Фарш застеліть капустяним листям, густо змастіть сметаною і закрийте фольгою.
  • Духовку розігрійте, поставте форму для запікання і готуйте 40 хвилин при температурі 180 градусів. За 10 хвилин до закінчення готування зніміть фольгу та запікайте без фольги.

Готові ліниві голубці без яєць подавайте порційно, прикрасивши свіжою зеленню.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь