Що може бути краще, ніж соковита, хрустка і неймовірно смачна маринована капуста? З цим рецептом готувати таку капусту ви зможете практично кожен день, адже на її приготування йде зовсім небагато часу.
Інгредієнти
Порції: –+
- Капуста білокачанна 1 кг.
 - Оцет столовий 9% 70 мл.
 - Часник 2 зубці
 - Морква 1 шт.
 - Гвоздика 3 шт.
 - Паприка 1 ч. л.
 - Лавровий лист 3 шт.
 - Перець духмяний горошком 5 шт.
 - Рослинна олія 2 ст. л.
 - Сіль 1 ст. л.
 - Цукор-пісок 70 гр.
 - Вода ½ л.
 
Кроки
- Капусту нарізаємо досить великими шматками.
 - Нарізаємо моркву кружечками і додаємо її до капусти разом зі спеціями.
 - Засипаємо в воду цукор і сіль, доводимо суміш до кипіння.
 - У трохи остиглий маринад додаємо оцет і заливаємо ним капусту. Також додаємо рослинну олію.
 - Капусту накриваємо кришкою і відправляємо в прохолодне місце приблизно на 12 годин.
 
Приємного апетиту!


