Мариновані кабачки як гриби на зиму

Мариновані кабачки як гриби на зиму

Кабачки на зиму — це завжди смачне і оригінальне частування. А ще їх можна заготовити за особливим рецептом, завдяки якому смак овоча буде нагадувати гриби. Беріть на замітку яскраву ідею і здивуєте своїх рідних!

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
4 год 40 хвДрук
  • Старанно промиваємо кабачки і зелень.
  • Далі головний інгредієнт обробляємо на рівні за розміром кубики.
  • Ножем подрібнюємо зелень.
  • Очищаємо зубчики часнику і нарізаємо їх.
  • З’єднуємо всі інгредієнти в одному посуді і додаємо до них сіль.
  • Слідом відправляємо чорний мелений перець.
  • Після і дві ложки цукру.
  • Заливаємо вміст оцтом.
  • Далі заправляємо рослинною олією.
  • Вимішуємо масу і залишаємо її на три години при кімнатній температурі.
  • Розподіляємо заготовку по промитим і ошпареним банкам.
  • Закриваємо наповнену тару кришками.
  • Стерилізуємо у великій каструлі з киплячою водою близько 40 хвилин. На дно попередньо стелимо рушник, щоб не пошкодити скло.
  • Апетитні кабачки як гриби готові! Остуджуйте і несіть на зберігання.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 4.5 з 5 )
Залишити відповідь