Мексиканський суп

Мексиканський суп є простою і яскравою стравою. Особливість мексиканських супів у їхній густій ​​консистенції та незвичайному смаку. Для приготування мексиканського супу використовують перець чилі, кількість якого кожен регулює відповідно до своїх уподобань.

Інгредієнти
Порції: +6
На порцію
Калорії: 111 ккал
Білки: 7.6 г
Жири: 7.1 г
Вуглеводи: 3.8 г
Кроки
60 хвДрук
  • Промивши і обсушивши м’ясо, нарізаємо його кубиком.
  • Перекладаємо в каструлю та заливаємо водою. Очищаємо цибулину і розрізаємо навпіл. Половину відправляємо до м’яса. Очищаємо часник і додаємо зубчик у каструлю. Відправляємо варитись, поки м’ясо не стане м’яким. При необхідності видаляємо піну.
  • Промиті помідори надрізаємо і поміщаємо в киплячу воду. Протримавши в окропі хвилину, переміщаємо у холодну воду. Після цього звільняємо від шкірки.
  • Очищені помідори нарізаємо кубиком.
  • Подрібнюємо цибулю і часник, що залишився.
  • Промиваємо болгарський перець та перець чилі. Видаливши начинки, нарізаємо овочі середнім кубиком.
  • У розпечену сковороду з олією відправляємо часник, цибулю та обидва види перцю. При використанні сушеного чилі додаємо його пізніше.
  • Коли цибуля трохи зарум’яниться, додаємо помідори.
  • Перемішавши, тушкуємо 10 хвилин. На цьому етапі додаємо сушений перець чилі.
  • Наприкінці тушкування помідори придбають консистенцію соусу.
  • З бульйону дістаємо цибулю та часник. Відкорковуємо консервовану квасолю. Чи не зливаючи рідину, відправляємо в каструлю. Даємо залишити 5 хвилин.
  • Потім перекладаємо вміст сковороди та солимо.
  • Довівши до закипання, варимо 10 хвилин за мінімальної температури.
  • Промиту зелень обсушуємо та подрібнюємо. Ароматний суп розливаємо по тарілках і оздоблюємо рубаною зеленню. Доповнюємо суп часточкою лайма, сік якого злегка закислить блюдо. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь