Представляємо вашій увазі ще один варіант смачного цибулевого супу. Готується він дуже просто і швидко, а виходить просто приголомшливим. Так супчик може приготувати і починаюча господиня, і навіть школяр. Досить легкий і, в той же час, дуже ситний.
Злегка незвичайний смак цибулевий суп набуває за рахунок яйця з зеленню, яке в нього додається. Тут принципово інша технологія додавання – яйце збивається і перемішується з кропом і вже в сирому вигляді йде в суп. Там воно набуває форму і віддає свій смак, роблячи готову першу страву ще більш цікавою.
Інгредієнти
- Цибуля ріпчаста 5 шт.
- Куряче яйце 2 шт.
- Лавровий лист 2 шт.
- Хліб 150-200 гр.
- Перець чорний горошок за смаком
- Запашний перець горошком за смаком
- Кріп за смаком
- Сіль за смаком
- Олія соняшникова
- Сметана 20% за смаком
Кроки
- Хліб наріжте кубиками. Сковорідку збризніть олією і обсмажте на ній хліб до золотистої скоринки.
- Цибулю очистіть і поріжте її на кубики. У сковорідку знову налийте олію і відправте туди цибулю, періодично помішуючи.
- Підсоліть цибулю і продовжуйте обсмажувати до золотистості.
- На плиту поставте каструлю з водою – вона в подальшому і буде нашим супом.
- Коли вода почне кипіти, покладіть в неї сухарики з хліба. Підсоліть. Перемішайте.
- Коли вода знову закипить, відправте в каструлю цибулю. Знову перемішайте.
- В окрему чашку розбийте 2 яйця і збийте їх виделкою. Подрібніть заздалегідь вимитий кріп і відправте його в яйця. Знову перемішайте.
- Збите яйце з зеленню почніть виливати в суп, при цьому все перемішуючи.
- Тепер додайте в суп перець і лавровий листок. Знову розмішайте і поваріть ще буквально 2 хвилиночки.
- Подрібніть вимитий зелену цибулю. Подавайте суп зі сметаною і зеленою цибулею.