Яблучко і огірочок беріть середнього розміру. Яблуко вибирайте кисло-солодке – воно буде більш цікаво гармоніювати з цитрусовою ноткою і іншими складовими нашого салату. Поєднання в салаті досить незвичайне. Свіжість овочів і фруктів вдало доповнюється гірчинкою руколи, яка робить салатик більш пікантним.
При подачі салат з редиски особливо не перемішується – все це робиться безпосередньо в тарілці перед вживанням. Тим більше що хтось захоче все перемішати, а хтось любить такий варіант, де всі складові як би окремо один від одного, і можна насолодитися смаком кожного продукту.
Інгредієнти
Кроки
- Овочі та зелень з яблуком потрібно обполоснути і витерти.
- Огірок, редиску і яблуко наріжте тоненькою соломкою – таким чином вони будуть найбільш ефектно виглядати в салаті.
- На блюдо для подачі викладіть листя руколи, зверху змішані редис з огірком.
- На овочі покладіть яблука, а зверху хаотично частки апельсина.
- Посоліть і полийте рослинною олією. Можна подавати.