Ніжні булочки Сінабон з корицею і заварним кремом

Сінабон з корицею і заварним кремом

Тут булочки Сіннабон готуються, можна сказати, за класичним рецептом. Відмінність буде в кремі – їх поливають заварним кремом. Він не менш смачний, ніж сирний. До того ж булочкам надає ніжність і пікантність.

Не варто боятися готувати заварний крем – все досить просто. Головне чітко слідувати рецептом і не міняти час приготування або інгредієнти. Соковиті, ніжні і неймовірно ароматні – булочки Сіннабон з корицею і заварним кремом буквально тануть у роті.

Інгредієнти
Кроки
2 год 17 хвДрук
  • У тару достатньої глибини вилийте тепле молоко, додайте чайну ложечку сахарка і дріжджі. Перемішайте і залиште на 10 хвилин до утворення шапочки.
  • Окремо в глибоку ємність вбийте яйця, додайте вершкове масло, попередньо розтопивши його, і все добре збийте.
  • Потім туди ж відправте 2.5 ложки цукру, щіпку солі і половинку пакетика ванільного цукру. Перемішайте.
  • У ще більш глибоку миску вилийте опару, що підійшла і яєчну суміш. Додайте рослинну олію. Все добре перемішайте.
  • Тепер туди ж частинами просійте борошно і замісіть м’яке тісто – спочатку лопаткою, а потім руками.
  • Миску, де буде настоюватися тісто, змастіть рослинною олією. Викладіть туди тісто, накрийте чим-небудь і залиште в теплі на 1 годину.
  • Поки тісто стоїть, займіться кремом. Для цього розбийте в сотейник яйце, додайте простий цукор і ванільний цукор. Розмішайте віночком до однорідного стану.
  • Потім насипте туди ж борошна, перемішайте і введіть крохмаль. Збийте.
  • Тепер влийте молоко, перемішайте і відправте сотейник на середній вогонь. Варіть до загустіння, постійно помішуючи – на це піде близько двох хвилин.
  • Коли крем почне густіти, додайте вершкове масло. Перемішайте і зніміть з вогню.
  • Тісто розділіть на 2 однакові частини. Одну з них розкачайте в тоненький пласт, змастіть м’яким маслом і посипте цукром, а потім корицею – на половину тіста потрібно половину від інгредієнтів для начинки.
  • Поверніть тісто в рулет і поділіть його на частини шириною 3-4 сантиметри.
  • Викладіть майбутні булочки Сіннабон зрізом вгору на деко, застелене пергаментом. Залиште хвилин на 10-15.
  • Випікати потрібно при температурі 180 близько півгодини. Готові гарячі сіннабони змастіть заварним кремом.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 25 оцінок, середнє 4.68 з 5 )
Залишити відповідь