Яскравий і насичений смак домашньої окрошки надають оцет і майонез. Приготуйте холодну страву за особливим рецептом. Можна подавати до насіннєвого обіду. Особливо актуально частування в літню пору.
Інгредієнти
Порції: –+
- Картопля 3 шт.
- Ковбаса 200 гр.
- Огірок 2 шт.
- Цибуля зелена 1 пучок
- Щавель за смаком
- Куряче яйце 4 шт.
- Сіль за смаком
- Майонез столовий молочний 100 гр.
- Вода 4 ст.
- Оцет столовий 9% 1 ч. л.
Кроки
- Варену ковбасу нарізаємо невеликими кубиками. Викладаємо їх в зручну глибокий посуд.
- Яйця заздалегідь відварюємо і охолоджуємо. Також дрібно нарізаємо їх і кладемо до ковбаси.
- Остиглу відварну картоплю ділимо на дрібні кубики. Відправляємо в загальну масу.
- Слідом додаємо подрібнену зелену цибулю і нарізані кубиками огірки.
- Також кладемо і трохи промитого щавлю. Його можна розірвати руками на дрібні шматочки або розрізати ножем.
- Посипаємо продукти сіллю за смаком і поливаємо майонезом.
- Додаємо оцет і вливаємо холодну воду. Акуратно перемішуємо вміст.
Апетитна домашня окрошка готова. Розливайте по тарілках і пригощайте близьких!