Яскравий і насичений смак домашньої окрошки надають оцет і майонез. Приготуйте холодну страву за особливим рецептом. Можна подавати до насіннєвого обіду. Особливо актуально частування в літню пору.
Інгредієнти
Порції: –+
- Картопля 3 шт.
 - Ковбаса 200 гр.
 - Огірок 2 шт.
 - Цибуля зелена 1 пучок
 - Щавель за смаком
 - Куряче яйце 4 шт.
 - Сіль за смаком
 - Майонез столовий молочний 100 гр.
 - Вода 4 ст.
 - Оцет столовий 9% 1 ч. л.
 
Кроки
- Варену ковбасу нарізаємо невеликими кубиками. Викладаємо їх в зручну глибокий посуд.
 - Яйця заздалегідь відварюємо і охолоджуємо. Також дрібно нарізаємо їх і кладемо до ковбаси.
 - Остиглу відварну картоплю ділимо на дрібні кубики. Відправляємо в загальну масу.
 - Слідом додаємо подрібнену зелену цибулю і нарізані кубиками огірки.
 - Також кладемо і трохи промитого щавлю. Його можна розірвати руками на дрібні шматочки або розрізати ножем.
 - Посипаємо продукти сіллю за смаком і поливаємо майонезом.
 - Додаємо оцет і вливаємо холодну воду. Акуратно перемішуємо вміст.
 
Апетитна домашня окрошка готова. Розливайте по тарілках і пригощайте близьких!



