Окрошка з ковбасою на майонезі, воді і оцті

Яскравий і насичений смак домашньої окрошки надають оцет і майонез. Приготуйте холодну страву за особливим рецептом. Можна подавати до насіннєвого обіду. Особливо актуально частування в літню пору.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
50 хвДрук
  • Варену ковбасу нарізаємо невеликими кубиками. Викладаємо їх в зручну глибокий посуд.
  • Яйця заздалегідь відварюємо і охолоджуємо. Також дрібно нарізаємо їх і кладемо до ковбаси.
  • Остиглу відварну картоплю ділимо на дрібні кубики. Відправляємо в загальну масу.
  • Слідом додаємо подрібнену зелену цибулю і нарізані кубиками огірки.
  • Також кладемо і трохи промитого щавлю. Його можна розірвати руками на дрібні шматочки або розрізати ножем.
  • Посипаємо продукти сіллю за смаком і поливаємо майонезом.
  • Додаємо оцет і вливаємо холодну воду. Акуратно перемішуємо вміст.

Апетитна домашня окрошка готова. Розливайте по тарілках і пригощайте близьких!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь