Оригінальний салат Олів’є з свинячим язиком

Оригінальна варіація знаменитого салату Олів’є – з додаванням свинячого язика. Делікатес додасть частуванню особливий смак. Використовуйте яскравий рецепт для вашого святкового столу.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
2 год 15 хвДрук
  • Відварюємо свинячі язики у воді з сіллю, лавровим листям і горошинами чорного перцю. На це піде, приблизно, півтори години.
  • В окремій каструлі відварюємо картоплю, моркву і курячі яйця.
  • Відварені продукти охолоджуємо. Очищаємо яйця і моркву, після ріжемо їх кубиками.
  • Також чинимо і з картоплею.
  • Подрібнюємо і мариновані огірки.
  • Готові язики акуратно очищаємо за допомогою ножа.
  • Після чого також їх ріжемо кубиками. З’єднуємо всі продукти в загальній мисці, доповнюємо їх горошком, сіллю, перцем, зеленню і майонезом.

Олів’є зі свинячим язиком готове. Діліть на порції і подавайте до столу!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь