Пастила з яблук з білком в домашніх умовах

Пастила з яблук з білком в домашніх умовах

Ніжна і повітряна яблучна пастила виходить з додаванням яєчних білків. Готуйте яскравий домашній десерт і дивуйте своїх гостей. Відмінна кулінарна ідея для чаювання!

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
17 год 0 хвДрук
  • Промиваємо яблука, ділимо їх на половинки. Розкладаємо продукт по деко.
  • Випікаємо половинки близько години в розігрітій до 150 градусів духовці.
  • Печений продукт старанно перетираємо через сито. Отримуємо ніжну масу.
  • Доповнюємо масу цукром. Розмішуємо і залишаємо до охолодження.
  • Додаємо в пюре яєчні білки і збиваємо заготовку до пишного стану.
  • Невелику частину маси залишаємо в мисці. Решта розподіляємо по деко з пергаментом.
  • ушимо пастилу в прочинених духовці близько 7-8 годин. Оптимальна температура – 100 градусів.
  • Готовий продукт ділимо на кілька рівних частин. З’єднуємо їх один з одним і промазуємо масою, що залишилася.
  • Формуємо акуратне частування.

Яблучна пастила з яєчними білками готова. Можна прикрасити цукровою пудрою і пробувати!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь