Печінковий торт з свинячої печінки з грибами

Печінковий торт з свинячої печінки з грибами – це неймовірно вишукана закуска. Свиняча печінка просочена грибною начинкою виходить дуже ніжною і легкою. Втриматися просто неможливо! Таке блюдо швидко зникає зі столу!

Кроки
3 год 0 хвДрук
  • Свинячу печінку миємо під проточною водою. Розрізаємо на частини, так щоб їх було зручно перекручувати в м’ясорубці. Цибулю очищаємо і ріжемо на 4 частини. Відправляємо шматки печінки і цибулю в м’ясорубку, подрібнюємо. Додаємо до них 2 яйця, молоко. Солимо і перчимо. Ретельно перемішуємо.
  • З готової суміші випікаємо великі млинці, на всю сковороду. Обсмажуємо їх з кожного боку.
  • Цибулю з морквою чистимо і подрібнюємо на тертці або ножем. Робимо зажарку на сковороді. Коли маса стане золотистою, додаємо до неї гриби. Печериці потрібно попередньо розрізати на 2-4 частини. Додаємо спеції і перемішуємо.
  • У глибоку ємність викладаємо майонез. Зелень моєму і кришимо. Часник пропускаємо через прес або також дрібно нарізаємо на обробній дошці. Змішуємо всі інгредієнти.
  • Сир натремо на тертці.
  • 2 яйця варимо і кришимо.
  • Кладемо на тарілку один млинець і промазуємо його майонезною масою, а зверху викладаємо грибну суміш. Наступний млинець також промазуємо грибною начинкою і майонезною. А третій викладаємо сиром і потім змащуємо майонезною сумішшю. Таким чином 2 через 1 змащуємо всі шари.
  • Останній шар намазуємо часниково-майонезною начинкою і посипаємо яєчною крихтою.
  • Готовий торт ставимо в холод на 1 годину.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь