Холодні супи
Сальморехо – це те, що ви знайдете в меню по всій Іспанії, але найкраще сальморехо завжди зустрічається саме на півдні. У спекотний день немає нічого кращого, ніж тарілка...
Популярний іспанський холодний суп гаспачо іноді називають «рідким салатом». Така назва цілком обґрунтована, адже гаспачо готують виключно із свіжих овочів. Причому існує безліч рецептів
Поживну домашню окрошку можна приготувати з додаванням м’яса. Оцініть простий в приготуванні і неймовірно смачний продукт для вашого сімейного обіду. Порадуйте цікавим холодним блюдом.
Насичена окрошка з приємною легкою кислинкою виходить з додаванням лимонної кислоти. Простий інгредієнт робить блюдо яскравим і освіжаючим. Беріть на замітку цікавий домашній рецепт.
Як приготувати болгарський суп “Таратор”? Елементарно. При приготуванні можна використовувати не лише зелену цибулю, а й іншу зелень: кінза, петрушка. З приправ до цибулі
Азербайджанську довгу мені доводилося куштувати, і не раз. Колега з Баку частенько готувала цей холодний кисломолочний, сповнений ароматної зелені, супчик. Ділилася бабусиними рецептами
Поживна окрошка з редискою і ковбасою стане відмінним рішенням для літнього обіду. Просте в приготуванні блюдо порадує домашніх своїм насиченим смаком і свіжим ароматом.
Домашню окрошку можна приготувати за простим дієтичним рецептом. Корисне блюдо порадує поживними властивостями і не зашкодить фігурі. Оцініть простий у виконанні рецепт для вашого обіду.
Молочна сироватка – універсальний продукт, який можна використовувати з різними продуктами. Приготуйте на її основі апетитну домашню окрошку. Кулінарна ідея як не можна краще
Поживну окрошку в домашніх умовах можна приготувати на сметані. Рідні оцінять ароматне і освіжаюче блюдо. Беріть рецепт на замітку для вашого літнього меню. Порадуйте близьких яскравим частуванням!
Яскравого смаку домашньої окрошки можна досягти з додаванням мінеральної води. Газований продукт зробить блюдо оригінальним і неймовірно свіжим. Відмінна ідея для літнього перекусу!
Яскравий і насичений смак домашньої окрошки надають оцет і майонез. Приготуйте холодну страву за особливим рецептом. Можна подавати до насіннєвого обіду. Особливо актуально частування в літню пору.
Легка і поживна домашня окрошка виходить з додаванням ковбаси і картоплі. Заправити блюдо можна кефіром, що додасть йому особливий смак. Оцініть простий рецепт для вашого літнього сімейного обіду.
Холодну окрошку для обіду в жарку погоду можна приготувати на квасі. Використовуйте класичний рецепт. Швидке і просте у виконанні блюдо вийде поживним і яскравим за смаком.
Холодний борщ по-литовськи досить популярний не тільки в Литві, і є різні варіанти зі зміною його інгредієнтів. Незмінними для такого борщу залишаються варений буряк і заливка овочевої нарізки.
Національні кухні світу мають багато рецептів холодних супів: окрошки, таратори, борщики, ботвіньї, холодники та інші. Варіантом легкого і освіжаючого супу для літнього столу може бути у вас холодний.
Литовський холодний борщ традиційно готується на жирному кефірі, але не всім кефір подобається. У цьому рецепті готуємо цей суп на сметані і воді. Наповнюючі інгредієнти залишаються такими ж,.
Класика холодного литовського борщу, або “шалтиборщая”, передбачає основою супу кефір, відварений, запечений або маринований буряк і додавання свіжого огірка, яєць і зелені.