Смачне збалансоване блюдо для ситного обіду або легкої вечері. Овочеве рагу з куркою готується дуже просто і зручно тим, що овочі і м’ясо тушкуються в одній ємності.
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряче філе 600 гр.
- Баклажан 300 гр.
- Картопля 300 гр.
- Перець болгарський 400 гр.
- Помідор 300 гр.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець чорний горошок за смаком
- Лист лавровий за смаком
- Сіль за смаком
- Рослинна олія для смаження
Кроки
- Куряче філе помийте, промокніть паперовими рушниками і наріжте кубиками. Обсмажте м’ясо до золотистого кольору на рослинній олії.
- Картоплю наріжте кубиками обсмажте окремо на рослинній олії.
- Баклажани помийте, наріжте кубиками і також трохи обсмажте.
- У каструлю викладіть м’ясо, баклажани і картоплю.
- Болгарський перець очистіть від насіння і наріжте соломкою, додайте його в каструлю.
- Ріпчасту цибулю і моркву дрібно наріжте, пасеруйте на олії кілька хвилин. Потім перекладіть зажарку в каструлю.
- Додайте сіль і спеції, влийте в каструлю гарячу воду, приблизно 400-500 мілілітрів. Доведіть овочеве рагу до кипіння, потім тушкуйте на повільному вогні 15-20 хвилин.
- Після цього додайте нарізані помідори і тушкуйте ще 10 хвилин.
Потім можна розкладати овочеве рагу з куркою по тарілках і подавати на стіл.